Ετικέτες

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

BB creams Garnier

                                                          Καλησπέρα κορίτσια μου!!
                                                                     τι κάνετε?
Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει ένας χαμός (πανικός για την ακρίβεια) με τις bb creams!Οπου και να πήγαινα ότι και να διάβαζα τις έβλεπα πάντα μπροστά μου. Ειδικά αυτή η διαφήμιση της Garnier ήταν πολύ δελεαστική. Είπα λοιπόν κι εγώ μετά απ'όλα να την πάρω και να την δοκιμάσω!Η πρώτη που πήρα ήταν αυτή για κανονικές-ξηρές επιδερμίδες δηλαδή στην ουσία η πρώτη version και την δεύτερη,για μεικτές επιδερμίδες την πήρα τέλη Αυγούστου οπότε μπορώ να σας δώσω  την ολοκληρωμένη άποψή μου!
υφές
Δεξιά είναι η bb cream για κανονικές-ξηρές επιδερμίδες στο χρώμα 02-Light και αριστερά είναι η bb cream για λιπαρές-μεικτές επιδερμίδες στο Light/Clair.Παρακάτω ακολουθεί αναλυτικό review και για τις δυο!
BB cream για κανονικές επιδερμίδες: Ισχυρίζεται ότι είναι 1 προιόν με 5 δράσεις δηλαδή καλύπτει,φωτίζει,ενυδατώνει,προστατεύει απο UV και δίνει ομοιόμορφη όψη.Περιέχει βιταμίνη C που ενισχύει την υγιή όψη και φωτίζει την επιδερμίδα  καθώς επίσης και μεταλλικά στοιχεία για ομοιόμορφο φυσικό αποτέλεσμα!Δηλαδή με λίγα λόγια ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ?? Το δέρμα μου είναι κανονικό προς ξηρό άρα σύμφωνα με όλα όσα ισχυρίζεται οτι κάνει θα ήταν οτι καλύτερο για μένα μόνο που δεν είναι έτσι! Οταν την πρωτοπήρα ενθουσιάστηκα με την ελαφριά υφή της η οποία είναι αρκετά παχιά (όπως βλέπετε παραπάνω) αλλά όταν την απλώνεις γίνεται ελαφριά. Το χρώμα ήταν ακριβώς το χρώμα του δέρματος μου, το άρωμα της είναι πολύ δροσερό,θυμίζει κατά πολύ τα σαπούνια της Garnier και η τιμή της μόνο 9,99 Ευρω τα 50 ml. Μέχρι εδώ όλα καλά απο την στγμή όμως που άρχισα να την χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση συνειδητοποίησα οτι  το δέρμα μου γυάλιζε πάρα πολύ λές και είχα βάλει αντηλιακό και απο πάνω λίγη βάση.Ετσι όποτε την φορούσα ένιωθα τόσο λιπαρό το δέρμα μου και ήθελα αμέσως να την βγάλω αυτό ήταν κιόλας που μ'έκανε να την μισήσω και να μην την ξαναβάλω! Την φοράω μέχρι να τελειώσει αλλά την σετάρω με λίγη πούδρα για να δείχνει λίγο πιο ματ!
         
BB cream για μεικτές-λιπαρές επιδερμίδες: Και αυτή ισχυρίζεται οτι είναι 1  προιόν με 5 δράσεις δηλαδή προσφέρει ματ αποτέλεσμα που διαρκεί,μειώνει πόρους και ατέλειες,δίνει ομοιόμορφη όψη και λάμψη,ενυδατώνει και προστατεύει απο UV-SPF20. Ολα αυτά σε ένα προιόν το πιστεύετε???Κι'όμως πιστέψτε το γιατί όντως τα προσφέρει όλα αυτά και με το παραπάνω! Η αλήθεια είναι οτι δοκιμάζοντας την πρώτη bb cream είχα απογοητευτεί τελείως και δεν ήθελα να την πάρω βλέποντας όμως τις beauty bloggers να μιλάνε γι΄αυτή με τα καλύτερα λόγια είπα να της δώσω μια ευκαιρία και να τη δοκιμάσω. Με την πρώτη λοιπόν εφαρμογή έμεινα πολύ ευχαριστημένη καθώς είδα οτι δεν γυάλιζε καθόλου το πρόσωπό μου σε σχέση με την προηγούμενη. Αυτή προσφέρει όντως ματ αποτέλεσμα αλλα δεν την συνιστώ για κορίτσια που έχουν πολύ ξηρή επιδερμίδα γιατί δεν θα στρώνει καλά στο δέρμα και θα σπάει. Ίσως μια μείξη και των δύο να προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η τιμή της ήταν και εκείνη 9,99 Ευρώ μόνο που είναι 40 ml λιγότερο δηλαδή απο την άλλη (δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνανε αυτο)! Αυτό ήταν ένα μείον της όπως επίσης και το οτι έχει πολύ μα πάρα πολύ ρευστή υφή σε σημείο που μόλις ανοίγεις το καπάκι να φεύγει μια αρκετά μεγάλη ποσότητα! Παρόλα αυτά θα την ξανα αγοράσω σίγουρα!!!
 Αυτά για τις BB της Garnier. Πείτε μου κι εσείς την γνώμη σας!
Επίσης το ξέρετε οτι έχουν βγεί και CC creams(π.χ CHANEL) κάτι παρόμοιο με τις BB creams???                                                                                                                 

23 σχόλια:

  1. +fwnw apoluta me oti eipes.. h prwth htan mapa.. einai san na se exei glupsei agelada otan th foras.. h deyterh pali hrthe gia na meinei! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα "σαν να σέχει γλύψει αγελάδα" είσαι φοβερή μαριλιά μου!! :D φιλακια πολλα <3

      Διαγραφή
  2. Τη bb για ματ αποτέλεσμα την έχω λατρέψει!Πλέον, τουλάχιστον στις πρωινές εμφανίσεις, έχω καταργήσει τελείως το foundation, αφού με αυτή έχω την κάλυψη που χρειάζομαι και σε πολύ προσιτή τιμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι το ίδιο κι εγώ μην σου πω οτι την φοράω ακομα και το βράδυ μου έχει λύσει τα χέρια! ;)

      Διαγραφή
  3. Tis exw dokimasei kai tis duo!!periergws mou katsan kai oi duo kala!ton teleutaio kairo xrhsimopoiw authn gia tis lipares kai de vazw poudra kai eimai polu euxasristhmenh!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια ε?? δεν ξέρω εμένα ειφίκα εκείνη για τις κανονικές επιδερμίδες δεν μου κατσε καθόλου με την αλλη όμως έμεινα κι εγώ πολυ ευχαριστημένη! :D

      Διαγραφή
  4. exw dokimasei kai tis 2 bb creams ths garnier kai borw n pw pws m arese perissotero auth gia lipares epidermides!!!e3isou kalh einai k auth ths body shop!!!!
    your new follower:P
    filakia :)
    http://sylviefashionlove.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ναι θα την πάρω σίγουρα και αυτή της body shop!! σευχαριστω πολυ my new follower xixixix :P
      φιλακια

      Διαγραφή
  5. Εγώ πάλι καλά το πήρα "πρέφα" για την bb cream αφού βγήκε η ματ και πήρα κατευθείαν αυτή γιατί είχα ακούσει πολλά αρνητικά για την πρώτη!Βέβαια μια φίλη μου που την πήρε τώρα από τα sephora δεν την ρωτήσανε καν τι τύπο δέρματος έχει για να πάρει την κατάλληλη,εκείνη δεν ήξερε ότι υπάρχουν 2,πήγε και ζήτησε την bb cream του Garnier και της δώσανε την πρώτη :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι? παλι καλα πραγματικα πιστεψε με δεν χανεις τιποτα!Οσο για την φίλη σου τι να πω? πραγματικά πολύ κρίμα αλλα που ξέρεις μπορει να της κατσει καλα στο δερμα της !! ;)
      φιλακια

      Διαγραφή
  6. Δεν τις έχω δοκιμάσει, αλλά κι εγώ ακούω γι'αυτές συνέχεια.
    Πολύ ωραία τα εξήγησες.
    Καλορίζικο το μπλογκ. Είμαι καινούριο μέλος, αν θες πέρνα κι εσύ από το δικό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σευχαριστώ πολυ πολύ!! Να δοκιμάσεις τουλάχιστον την δεύετρη και θα με θυμηθείς ;)
      Εννοείται πως γραφτηκα αμέσως <3 φιλακια

      Διαγραφή
  7. Πολυ ωραια αναρτηση!! Πλεον σ'ακολουθω και εγω :-)

    http://beautyincrisis.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες! Η πρώτη ΒΒ την πρώτη φορά που την έβαλα μου φαινόταν τέλεια, μέχρι που 2-3 ώρες μετά είδα τον εαυτό μου στον καθρέφτη... Τραγικό! Όπως το είπε η Μαρίλια! χαχαχ!! Τη δεύτερη την αγαπώ πολύ! Καμία σχέση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πολύ ωραίο post :)

    αν θες πέρνα μια βόλτα από δω http://dtmakeupgirl.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. poly wraio post :) follow me <3
    http://mrsbrightside1.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. I like Garnier!!! would you like to follow each other?
    Besos, desde España, Marcela♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...