Ετικέτες

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!!

                                                                                Heeeeyyyy girls  !!
                     Τελειώνει  ο Οκτώβρης και δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ δεν κατάλαβα πως πέρασε!Τουλάχιστον απο εδώ και πέρα ξέρουμε οτι αρχίζει για τα καλά ο 'βαρύς' χειμώνας!!Με το τέλος του λοιπόν είπα και εγώ να σας δείξω κάποια προιόντα μακιγιάζ (και όχι μόνο) που χρησιμοποίησα περισσότερο.
BB cream της Garnier στην απόχρωση light/clair.Εχω μιλήσει για αυτή αναλυτικά σε προηγούμενο ποστ μου! Πηγαίνετε να το δείτε γιατί πολύ απλά αυτή η κρέμα αξίζει συγχαρητήρια!!

Μασκαρα Sephora outrageous volume και κραγιόν crush:Για αυτήν την μάσκαρα και το κραγιόν  έχω μιλήσει σε ένα προηγούμενο πόστ. Η μασκαρα είναι απο τις αγαπημένες μου ειλικρινά κάνει τις βλεφαρίδες "τούμπανο" και το κραγιόν είναι το number 1 γι'αυτόν τον χειμώνα!

Bronzer body shop στην απόχρωση 02 fair matte: Είναι απο τα πρώτα bronzer που έχω πάρει και είναι και το αγαπημένο μου! Το έχω βολευτεί πάρα πολύ γιατί είναι ακριβώς στην απόχρωση που χρειάζεται το δέρμα μου!Δεν κιτρινίζει ούτε πορτοκαλίζει είναι ένα πολύ γλυκό καφέ.Η τιμή του είναι γύρω στα 18 ευρώ και έχω την εντύπωση οτι υπάρχει ακόμα στα καταστήματα της body shop.

Liposan cherry: Η αλήθεια είναι οτι το χρησιμοποιώ πολλά χρόνια αλλα δεν το έχω βαρεθεί καθόλου θα το παίρνω και θα το ξαναπαίρνω για όσο μπορώ!Ενυδατώνει αρκετά καλά, έχει υπέροχη μυρωδιά και αφήνει ένα απαλό κόκκινο χρωματάκι.

Μανό Beauty Line: Το νούμερο 509 είναι ένα ποντικί και το νούμερο 588 ένα nude με λίγο ροζ!Είναι πολύ καλά μανό και έχουν μακρά διάρκεια αρκεί να βάλεις ένα καλό top coat απο πάνω και η τιμή τους μόλις στα 1,90.

Απο αριστερά:
Maybelline color tattoo 24hr:Είναι στην απόχρωση 45-infinite white και είναι ένα άσπρο με πολύ highlighter.Λοιπόν αυτές οι σκιές είναι φοβερές γιατί μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις είτε ως απλές σκιές είτε ως βάση για σκιές ωστε να ενισχύει την απόδοση χρώματος.Η τιμή τους είναι στα 8 ευρώ και το σίγουρο είναι οτι θα πάρω κι άλλες!!

Seventeen blush No19 plum rhubarb: Αυτό το ρούζ το είχα εδώ και πολύ καιρό ξεχασμένο μέχρι που το ξαναβρήκα και απο τότε δεν το έχω βγάλει απο πάνω μου!Νομίζω είναι απο τα χρώματα που μπορείς να τα φοράς όλες τις περιόδους. Εχει ένα απαλό ροζέ χρώμα με λίγη λάμψη και δίνει ένα ροδαλό χρώμα στα μάγουλα.

Gel eyeliner essence in 01: Και γι'ατό έχω ξαναμιλήσει σε ένα ποστ μου οπότε μην επαναλαμβάνομαι και γίνομαι κουραστική!

Σκιά H&M in brown: Είναι ένα καφέ-καφέ χρώμα και μ'αρέσει αυτή η σκιά γιατί έχει τέλεια απόδοση χρώματος ειδικά σε συνδυασμό με το color tatto.Και η τιμή της νομίζω είναι γύρω στα 3 ευρώ.

Seventeen σκια Νο 113: Αυτή την σκιά την λατρεύω!!Είναι η δεύτερη φορά που την έχω πάρει και θα την ξαναπάρω σίγουρα όταν τελειώσει!Το χρώμα της είναι ένα μπεζ-ρόζ και έχει και λίγο glitter (ελάχιστο).

Μολύβι Manhattan No32: Είναι ένα έντονο άσπρο και γράφει πολύ καλά στο εσωτερικό του ματιού.

Κραγιόν Shiny look N.30: Το κραγιόν αυτό το έιχα πάρει απο μια αισθητικό εδώ στα γιάννενα η οποία είχε αυτήν την επαγγελματική εταιρεια την οποία δεν είχα ξαναδεί. Είναι πολύ καλό κραγιόν και διαρκεί για αρκετές ώρες παρόλο που το χρώμα το δεν είναι έντονο.Δείτε παρακάτω τα swatches:

Τέλος ένα ακόμα αγαπημένο μου το οποίο δεν έχει καμία σχέση με make up έιναι η σειρά Pretty little liars .Εβλεπα πολλές κοπέλες bloggers που λέγανε γι'αυτή την σειρά και είπα να κάνω μια απόπειρα να την δώ κι'γω εεε τι το θλα αυτο ήταν κόλλησα. Πραγματικά αξίζει να την δείτε θα σας δώσω την περιγραφή να καταλάβετε περι τίνος πρόκειται

Η σειρά δείχνει τη ζωή των τεσσάρων κοριτσιών ένα χρόνο μετά την εξαφάνιση της φίλης τους Alison. Όταν αρχίζουν να λαμβάνουν τα μηνύματα θεωρούν πως πίσω από την "A" κρύβεται η ίδια η Alison. Σύντομα όμως ανακαλύπτουν το πτώμα της και έτσι τα κορίτσια συνειδητοποιούν οτι κάποιος άλλος γνωρίζει όλα τα μυστικά τους,ακόμα και αυτά που είχαν καταφέρει να κρύψουν για πολύ καιρό και γνώριζε μόνο η Alison.

                                         Εσάς ποιό είναι το αγαπημένο προιόν( και όχι μόνο) γι'αυτόν τον μήνα?? 
                                                               




6 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία τα προϊόντα! :)
    http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία σκιά! Από Nyx round lipstick- το black cherry!
    Άρχισα κι εγώ μπλογκ, αν θες πέρνα να ρίξεις μια ματιά! :)
    http://beware-of-the-black-cat.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο το post σου.. Όσο για το Pretty Litlle Liars τρελή fan και εγώ. Είδα όλα τα επεισόδεια και περιμένω τα καινούρια. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σέυχαριστώ πολυ κοπέλα μου! Αχ άσε δεν περίμενα να μ'αρεσε τόσο κιόμως έχω τρελαθεί!!
      φιλακια

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...