Ετικέτες

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Περί Primers

                                                                                         Καλησπέρα κορίτσια μου!!
Εχω να γράψω αρκετό καιρό το ξέρω αλλά αρχίσαν τα μαθήματα στη σχολή και το πρόγραμμα είναι full οπότε καταλαβαίνετε!!Σήμερα θα μιλήσουμε για τα primers ή αλλιώς βάσεις για το make up. Λοιπόν το primer είναι ένα προιόν  με ρευστή μορφή το οποίο μπαίνει μετά την ενυδατική και πριν το make up  και έχει σαν κύριο συστατικό την σιλικόνη.Αυτό το οποίο ισχυρίζεται οτι κάνει είναι να γεμίζει τις ρυτίδες και τους πόρους και επίσης να απορροφά την λιπαρότητα με αποτέλεσμα όταν απλώσουμε το foundation να μας προσφέρει μια ομοιόμορφη κάλυψη.Δεν έχω δοκιμάσει πολλά να σας πω την αλήθεια αλλά αρκούν για να σας πώ την γνώμη μου.
Sephora base lissante smoothing primer: Το primer αυτό το έχω πάρει ένα χρόνο τώρα και δεν λέει να τελειώσει.Κατά την γνώμη μου είναι αρκετά καλό και κάνει ότι ακριβώς περιμένεις απο ένα τέτοιο προιόν δηλαδή να λειαίνει το πρόσωπο γεμίζοντας τους πόρους και τις μικρές γραμμούλες  και να αφαιρεί την λιπαρότητα. Η αλήθεια είναι οτι το δέρμα μου είναι κανονικό προς ξηρό οπότε δεν ξέρω πως θα καθόταν σε ένα λιπαρό δέρμα.Αξίζει να το δοκιμάσετε αφού και η τιμή του είναι πολύ προσιτή καθώς το είχα πάρει 10,90.
Radiant matt finish transparent base: Το επόμενο και το τελευταίο που έχω δοκιμάσει είναι αυτή η βάση της ελληνικής εταιρείας radiant. Είναι το πρώτο που δοκίμασα και μπορώ να πω οτι όταν το πήρα έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Οταν όμως δοκίμασα αυτό της sephora άλλαξα γνώμη.Το μόνο καλό που έκανε ήταν να γεμίζει τους πόρους τίποτα άλλο. Ενα κακό ήταν η έντονη σιλικονούχα σύστασή του το οποίο με ενοχλούσε πάρα πολύ στο πρόσωπο και επίσης οτι δεν εξαφάνιζε την λιπαρότητα (που δεν είχα) ίσα ίσα μου την έκανε πιο έντονη ειδικά στο σημείο Τ. Τέλος για αυτό που προσφέρει είναι αρκετά ακριβό 17 ευρώ.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Προσέξτε όμως η καθημερινή χρήση του είναι επικίνδυνη γιατί μπορεί να φράξει τους πόρους και η επιδερμίδα να αποκτήσει περισσότερη λιπαρότητα.Γι'αυτό καλύτερο είναι να το χρησιμοποιείτε το βράδυ ή σε ιδιαίτερες περιπτώσεις.


Τέλος ένα primer που θέλω να δοκιμάσω είναι της body shop απο την καινούρια σειρα με το tea tree.Εσείς το έχετε δοκιμάσει και αν ναι ποια είναι η γνώμη σας????

4 σχόλια:

  1. γεια σου σισσσυ....πολυ ενδιαφερον το post σου για τισ βασεις προσωπου..ειναι κατι που με απασχολει γενικα..εχω δοκιμασει το πρωτο πιο παλια και μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ευχαριστιμενη...με καλυπτε αρκετα.....οποτε το προτεινω και γω μεσα απο το post σου...φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γεια σου στεβαρα μου :p τι μου λες αληθεια???? χαιρομαι πολύ αγαπητή!!συνέχισε να παρακολουθείς το blog μου και θα κερδίσεις πολλα πολλα δωράκια :P xixixxi
      μακια

      Διαγραφή
  2. Για του body shop έχω ακούσει και θετικές και αρνητικές κριτικές αλλά και εγώ θέλω πολύ να το δοκιμάσω!! Πάντως προς το παρών σαν βάση φοράω μόνο την ενυδατική μου.. Δεν ξέρω στο μέλλον αν θα πάρω κάποια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι θα συμφωνήσω απόλυτα γιατί σαν την ενυδατική τίποτα ! κι εγώ πάντα ενυδατική φοράω το primer το χρησιμοποιώ μόνο αν θα βγώ για βράδυ!!!
      φιλακια

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...