Ετικέτες

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

AVON SOLUTIONS CREAM & CLEANSER

                                                                           Γειά σας κορίτσια μου? Ελπίζω να είστε όλες καλά!
Στο σημερινό ποστ σθα ήθελα να σας μιλήσω για δυο προιόντα της εταιρίας AVON. Πρόκειται για την κρέμα ημέρας και το καθαριστικό προσώπου απο την σειρά SOLUTION COMPLETE BALANCE.
Τα προιόντα αυτά μου τα έδωσε μια φίλη μου γιατί δυστυχώς της προκαλούσαν ερεθισμό στην επιδερμίδα της έτσι είχα την ευκαιρία να τα δοκιμάσω κι εγώ.


Σύμφωνα με την AVON "όταν η φύση συναντά την επιστήμη όμορφα πράγματα θα συμβούν " γιαυτό και η εταιρεία δημιούργησε την σειρά περιποίησης προσώπου SOLUTIONS. Στην σειρά αυτή υπάγονται κι' άλλες κρέμες (και όχι μόνο) αλλα εγώ θα σας μιλήσω για την Complete balance μιας και έχω μια ολοκληρωμένη άποψη.


Κρέμα ημέρας===> πρόκειται για μια ενυδατική κρέμα ημέρας η οποία είναι σε μορφή gel όπως βλέπετε και στην φωτογραφία. Η σύνθεση της είναι πολύ ελαφριά γιαυτό και απευθύνεται σε λιπαρά δέρματα.Στόχος της είναι η μείωση της λιπαρότητας γιάυτό και έχει ως κύριο συστατικό της τα φύλλα τσαγιού καμέλιας. Εξομαλύνει την επιδερμίδα και ορατά την εξισορροπεί. Η τιμή της είναι γύρω στα 23,50 Ε (χωρίς την έκπτωση) τα 50 ml.Η γνώμη μου γιαυτό το προιόν είναι αρκετά καλά μιας και κάνει αυτό ακριβώς που λέει αν και δεν έχω λιπαρή επιδερμίδα αλλα κανονικά παρ'ολα αυτά είναι ιδανική και για μένα. Εχει πολύ ωραία μυρωδιά και είναι αρκετά δροσερή (και καθόλου λιπαρή). Βέβαια αν κρίνω απο την φίλη μου ίσως αυτή η κρέμα να μην κάνει για ευαίσθητα δέρματα γιατί προκαλεί ερεθισμούς γι΄αυτό καλό είναι να την αποφύγετε όσες έχετε τέτοιο πρόβλημα. Το μόνο καό για μένα είναι η τιμή της η οποία αλλάζει συνεχώς με τις προσφορές.


Καθαριστικό προσώπου===> πρόκειται για ένα καθαριστικό προσώπου το οποίο αφαιρεί όλα τα υπολλείματα του μακιγιάζ με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να δείχνει καθαρή και ενυδατωμένη. Η υφή του είναι σε μορφή παχύρευστου gel όπως βλέπετε και στην φωτό. Μυρίζει και αυτό υπέροχα και μπορώ να πώ πως κάνει πολύ καλά την δουλεία του. Εγώ το χρησιμοποιώ μετά απο το ξέβαμμα που κάνω με τα μαντηλάκια της Bioten και μετά χρησιμοποιώ και την ενυδατική και το αποτέλεσμα είναι το ιδανικό.Τέλος η τιμή του είναι στα 13,90 (αρκετά τσουχτερό) αλλά με την έκπτωση βγαίνει στα 8Ε.

Εσείς έχετε δοκιμάσει καμιά σειρά SOLUTIONS?? και αν ναι ποια?
                                                                              ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!


7 σχόλια:

  1. έγω χρησιμοποιω το πορτοκαλι(ειναι για ξηρα και χωρις λαμψη δερματα)! ειμαι τοσο ευχαριστημενη, απλα το λατρευω! απο τις πιο ενυδατικες κρεμες που εχω δοκιμασει ποτε(βαζοντας μεσα και τις ακριβες high end). Βεβεβαι και εμενα μου τη δινει που ΠΟΤΕ δνε εχει το συγκεκριμενο σε προσφορα ενω εχει ολα τα αλλα :) xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια την έχεις δοκιμάσει? Μάλλον αυτή πρέπει να πάρω και εγώ μια και έχω κανονική προς ξηρή επιδερμίδα. Σίγουρα θα την δοκιμάσω όμως όταν μου δοθεί η ευκαιρία γιατί κι εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένη.
      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  2. geia s sissy!!! t kaneis?? tixaia brethika sto blog s k mporw n pw oti einai arketa omorfo k endiaferwn!! egw dn exei pl kairo p ksekinisa tn dimiourgia t dikou m blog k eilikrina s opoion efivre ta blogs ofeilw pola!!gt exw mathei tosa polla g t makiagia..t moda..k akomi eimai sgr oti exw pola n mathw!!k bebaia ola auta entelws dwrean!! :P xrisimopoiw arketa proionta ts avon k eilikrina einai mia arketa aksiologi etairia...oi kremes autes dn epesan st xeria m!!omws apo auti t seira exw dokimasei tzel kata ts kitaritidas ena roz k m makroxronia xrisi einai dinei apotelesmata..akomi k i mama m t dokimase!! xixi :) loipon egw asxoloumai sto blog m me moda kiriws..eimai akomi k prwtarxiko stadio alla an thes rikse mia matia ..!!mporoume n stiriksoume i mia tn alli..:) k n ginoume members!!t les?? pes m tn apofasi s sto blog m!!!

    keep the good work!!
    xoxo stefaniaa!!

    http://colorfulblast.blogspot.gr/
    http://www.facebook.com/pages/Colorfulblast/426217220765719

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και έγινα μέλος στο blog σου είναι πολύ ωραίο συνέχισε έτσι!! :)
      Φιλιά πολλά και σευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
    2. se akolouthw k egw!!!:) s euxaristw para poli!!! alla iparxei ena problima...pata apo edw apo t blog s ekei p grafeis t fb k m leei i selida dn brethike!! :( koitakse to gt mporei n exeis atoma p n theloun n s akolouthisoun k n mn mporoun!! an exeis fan page i kapou allou p thes n s akolouthisw steile m t link!! alla i sto blog m i sto fb g n t dw!!! s euxaristw k pali poli!! :)

      Διαγραφή
  3. Εγώ αν και έχω μικτή-λιπαρή επιδερμίδα έχω δοκιμάσει την πράσινη σειρά για ευαίσθητες επιδερμίδες και έμεινα υπερ-ευχαριστημένη! Θέλω να την ξανά πάρω αλλά περιμένω να τη βρω σε πιο προσιτή τιμή! Την συγκεκριμένη (μπλε) δεν την έχω δοκιμάσει αλλά θα ήθελα κάποια στιγμή μιας και είναι ιδανική για την επιδερμίδα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστευω οτι όλη η σειρα θα είναι εξίσου καλή αλλά για μένα πρέπει να κατεβάσουν λίγο τις τιμές!Αν σ δοθεί πάντως η ευκαιρία δοκίμασε κι αυτή είναι αρκετά καλά!!
      φιλάκια πολλά

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...