Ετικέτες

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΟΡΑΣΩ!

                                                 Καλημέρα Cupcakes μου!! Νομίζω πως απο σήμερα μπήκε για τα καλά ο χειμώνας.
Σήμερα σκέφτηκα να κάνω ένα post για κάποια προιόντα που δεν πρόκειται να ξανα αγοράσω γιατί πολύ απλά δεν έκαναν σε μένα! Αυτή είναι η γνώμη μου και δεν σημαίνει οτι το ίδιο θα ισχύει και για εσάς! Ας ξεκινήσουμε..

Αρχίζουμε με την μασκαρα  της essence 2in1 volume.Σας έχω ξαναμιλήσει γι'αυτήν αλλα τώρα έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη μιας και την εχω χρησιμοποιήσει περισσότερο καιρό. Οταν την πρωτο πήρα η σύστασή της ήταν παρα μα παρα πολύ νερουλή και ήταν αρκετά δύσκολη στην εφαρμογή της.Οταν πέρασε λίγο ο καιρός άρχιζε και έπηζε όμως αντί να γίνεται καλύτερη γινόταν χειρότερη. Το κακό της έιναι οτι βγάζει πολύ υλικό με αποτέλεσμα να δημιουργεί κόμπους και να κολλάει τις βλεφαρίδες.Θα ξαναπώ όμως πως για την τιμή της( 2,99 Ε)  κάνει την δουλεία της. Οσο για το μολύβι της ίδιας εταιρείας στο νούμερο 04 δεν μ'άρεσε τελικά γιατί όταν το έβαζα στο εσωτερικό του ματιού πάντα μα πάντα μου θόλωνε τα μάτια και ήταν πολύ ενοχλητικο.  

Πούδρα της Radiant Νο 12. Η αλήθεια είναι πως γι'αυτήν την πούδρα ήμουν σε δίλημμα αν θα την έβαζα η όχι. Διάλεξα όμως να την βάλω γιατί πολύ απλά δεν προσφέρει αυτό που λέει δηλαδή κάλυψη. Για μένα είναι ότι πρέπει γιατί δεν έχω κάποιο πρόβλημα αλλα δεν την προτείνω σε κορίτσια που έχουν κάποιο πρόβλημα και θέλουν περισσότερη κάλυψη. Κραγιόν απο την The body shop Νο 59 .Το έχω εδώ και δυο χρόνια και απο τότε ειλικρινά προσπαθώ να το αγαπήσω αλλα δεν γίνεται γιατι πολύ απλά δεν βγάζει το χρώμα που δείχνει.Δείχνει ένα έντονο φούξια αλλα όπως μπορείτε να δείτε και στο swach δεν γράφει καθόλου. Οσο για την τιμή του στα 14 ευρώ (ακόμα χειρότερα) Εχω και ένα άλλο το οποίο ήταν δώρο το Νο 55 που είναι ένα απαλό ροζάκι και η απόδοση χρώματος είναι πολύ καλύτερη.

Αντιηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα απο την εταιρεία KORRE (ελληνική εταιρεία). Το μόνο ωραίο σ'αυτό το προιόν είναι η μυρωδιά που μυρίζει καρπούζι. Είχα ακούσει απο πολλές youtubers ,κυρίως ξένες,  τα καλύτερα γι'αυτήν την κρέμα και είπα και εγώ να την δοκιμάσω τι το ήθελα όμως ακόμα κλαίω τα λεφτουδάκια μου. Είναι απαίσια!!  Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα... μόλις την έβαζα στο πρόσωπό μου το χρώμα της ήταν τέλεια αλλα μετα απο κάποια ώρα άρχιζε σιγά σιγά και σκούραινε. Αυτό μπορείται να το δείτε και στο χέρι μου γύρω γύρω είναι πιο σκούρο και στο κέντρο πιο λευκο. Αφήστε που γυάλιζα πάλι σαν να με έχει γλύψει αγελάδα. Κορίτσια ειλικρινά μην το πάρετε ΠΟΤΕ! Οσο για την τιμή του στα 18 Ε ΑΙΣΧΟΣ!! Stick Foundation 3 in 1 Tommy G. Το προιόν λειτουργεί ως βάση αλλα και ως πούδρα. Οντως έτσι είναι αλλα το κακό  είναι οτι το δέρμα πρέπει να είναι πολύ καλά ενυδατωμένο πριν την χρήση του αλλιώς μετά δείχνει πολύ αφυδατωμένο. Δεν πρόκειται να το ξανα πάρω λόγω της τιμής του 15 Ε  και λόγω του οτι ξηραίνει πολύ την επιδερμίδα του προσώπου μου. Τώρα τελευταία το χρησιμοποιώ σαν consiler και είναι αρκετά καλό( δείτε swatch παραπάνω)


Vitamin E face mist απο την Body shop.Αυτό  μου το χε κάνει δώρο μια φίλη μου που ξέρει οτι μ'αρέσουν πολύ αυτά τα προιόντα. Η αλήθεια είναι οτι δεν ξέρω ακόμα πια είναι η χρήση του. Εγώ το χρησιμοποιώ μετά απο τον καθαρισμό προσώπου μου σαν ενυδατική και κάνει καλή δουλειά. Ομως έχω ακούσει πως μπορεί να λειτουργήσει και για την σταθεροποίηση του μακιγιαζ μας όπως κάνει το fix plus απο την mac . Το έχω δοκιμάσει έτσι και δεν κάνει τίποτα ,δεν βλέπω καμία διαφορά. Ισως το ξαναπάρω αλα δεν ξέρω ακόμα.

Chroma care shine & repair silk Lorvenn. Υποτίθεται οτι είναι μετάξι για λάμψη και αναδόμηση όμως περιέχει σίγουρα και σιλικόνη με αποτέλεσμα να βαραίνει πάρα πολύ το μαλλί. Σχεδόν το έχω τελειώσει αλλά φανταστείτε το έχω περίπου 3 χρόνια.Χρειάζεται πολύ μικρή ποσότητα αλλιώς μετά το μαλλί φαίνεται σαν άλουστο. Δεν θα το ξαναπάρω γιατί υπάρχουν πολυ καλύτερα προιόντα πια όπως τα λαδάκια τα οποία δεν βαραίνουν καθόλου το μαλλί και μυρίζουν υπέροχα.

Αυτά ήταν μερικά απο τα προιόντα που εν με άφησαν ευχαριστημένη!! Εσείς έχετε κάποιο? Και αν ναι ποιο είναι αυτό?
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑ!!!

29 σχόλια:

  1. Great review,I bought Korres face cream,but I wasn t happy with it.

    I wonder if you would like to follow each other :).

    http://www.glossylala.blogspot.co.uk/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Νο55 του Body Shop το χω κ γω, κ αν κ δν γραφει κ αυτο τελεια κ μ τη σπαει κ η μυρωδια του, το χρωμα του το αγαπω! Εγω το πηρα 12 ευρω, π κ παλι πολλα τα θεωρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Νο 55 μαρεσει κι μένα πολύ το μόνο κακό είναι όντως στην μυρωδιά του! Το είχα παρει και εγω γύρω στα 14 Ε νομίζω λάθος μου!!
      Φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  3. Thank you for visiting my blog,I am following you as well.
    http://www.glossylala.blogspot.co.uk/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πούδρα της Radiant είναι καλό προιόν αλλα όπως λες αν θες περισσότερη κάλυψη.. δεν!
    Έχεις βραβείο!! :)
    http://stardustbeauty8.blogspot.com/2012/11/awards.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tην ίδια αντηλικη την πήρα και γω. Εχω ξηρή επιδερμίδα, και με έκανε τόσο λιπαρή που έβγαζα σπυράκια! Αθλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. apaisia apaisia apaisia! i antiliaki tou korres me to karpouzi! apaisia! tin eixa valei pou les mia mera, paw paralia, kai kapoia stigmi pou piga stin toualeta kai eida to prowpo mou epatha sok!!!!!!! pws na to pw? eixe liwsei? den mporw na to exigisw akrivws!kai meta prospathousa na ti vgalw kai den evgaine! itan i prwti kai i teleutaia fora pou to xrisimopoiisa!


    http://thoughtsofamakeupaholic.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρά μιλάς??? Μα πραγματικά το λέω και το ξαναλέω απορώ γιατι υπάρχει ακόμα αυτό το προιόν!!
      φιλια πολλά!!

      Διαγραφή
  7. πολύ χάρηκα που τα μοιράστηκες μαζί μας! η αλήθεια είναι πως δεν έχω δοκιμάσει κανένα από αυτά τα προϊόντα! φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμένα μου αρεσει πολυ το καφέ μηχανικό μολύβι της Essence είναι τέλειο!
    Το spray του body shop ειναι όντως καλό σταθεροποιητικο του μακιγιάζ εγω το χρησιμοποιώ και πριν και μετα αλλα μου αρεσει πολυ και το ιαματικό νερό της Avene έχει μεγαλύτερη ποσότητα ειναι πιο φθηνό και περισσότερο ενυδατικό! Ασε που ειναι και θεραπευτικό! Ειναι τέλειο στο προτείνω!
    Φιλία xxx
    studyaboutfashion.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. MMMM Θα προσπαθήσω να τα δοκιμάσω και τα δύο!Σ'ευχαρσιτώ πολύ κούκλα μου!
      φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  9. αχ πολύ ενδιαφέρον το ποστ σου!!!με την πούδρα της ραντιαντ και της λορβεν το προιον θα συμφωνήσω μαζί σου!τα άλλα δν τα έχω δοκιμάσει!έχεις και βραβείο!!!
    http://jiubilo.blogspot.gr/2012/11/loreal-mayblline-review.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τη μάσκαρα της essence 2in1 volume και τη αντηλιακή του κορρε τα πήρα και εγώ. Το πρώτο το μετάνιωσα την ίδια στιγμή. Τη αντηλιακή την είχα πάρει δώρο με περιοδικό όταν κυκλοφόρησε στην αρχή και για να είμαι ειλικρινής τη φορούσα αντί make up με πούδρα από πάνω και μου φάνηκε συμπαθητική έτσι. Για σκέτο αντιηλιακό στη θάλασσα είναι τραγικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με πολύ πούδρα κάτι γίνεται έχεις δικιο αλλά και πάλι δεν θα την αφγόραζα ποτέ ξανα!
      φιλάκια

      Διαγραφή
  11. POSO simfono me tin adiliaki tou korre !!!!!!!
    xalia re paidi mou, xalia !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα κραγιον του Body shop είναι χάλια εντελώς.σε ενα μου βίντεο με τα προιοντα που δεν θα ξανααγοράσω το αναφέρω,και είχα πάρει και 2....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχω να προτείνω βιολογικά προϊόντα πολύ καλές τιμές από Κόρινθο π.χ μια αντιρυτιδικη πενηνταμλ 25ευρω κρέμα ματιών τριανταμλ 25ευρω κρεμες σώματος διάφορα αρώματα 200μλ 10ευρω κ.τ.λ για περισσότερες πληροφορίες 6932581517 έχω κ viber η στειλτε μειλ στο katrin_fili@yahoo.gr η facebook katrin fili ευχαριστώ κ ελπίζω να σας φανω χρήσιμη όσο για καλυντικα μόνο κρυολαν από την έκθεση κ αγοραζω για ένα χρόνο για αλλες Μάρκες από το ebay σε πολύ καλύτερες τιμές κ πάλι ευχαριστώ να σας έχει καλά ο Θεός όλες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...