Ετικέτες

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

EMPTIES!!!!

                                                                                Γεια σας κορίτσια μου!
Σήμερα θα σας δείξω κάποια προιόντα που μου έχουν τελειώσει εδώ και καιρό και θα σας πώ την ολοκληρωμένη γνώμη μου μιας και τα χρησιμοποίησα μέχρι τέλος!Η αλήθεια είναι οτι αργώ πάρα πολύ να τελειώσω κάποια προιόντα οπότε δεν ξέρω πότε θα ξανακάνω παρόμοιο post!


1. Μαντηλάκια Bioten για μεικτό/κονονικό δέρμα. Είχα ακούσει γι'αυτά τα μαντηλάκια τα καλύτερα λόγια γι'αυτο θέλησα να τα δοκιμάσω. Τα πήρα με μια προσφορά που είχε 1+1 στην τιμή των 2,71 Ε οπότε βρήκα πως ήταν μια καλή ευκαιρία να τα δοκιμάσω κι εγώ. Οντως είναι απο τα καλύτερα μαντηλάκια καθαρισμού που έχω δοκιμάσει. Καθαρίζουν πολύ καλά ακομα και την αδιάβροχη μασκαρα και η μυρωδιά τους είναι υπέροχη. Το μόνο μειον αν θέλετε που βρήκα είναι οτι είναι λίγο στεγνά σε σχέση με άλλα μαντηλάκια που έχω δοκιμάσει.

2.Μασκα μεταξένιας λείανσης Pantene. Είναι μια απο τις καλύτερες μάσκες μαλλιών που έχω δοκιμάσει και νομίζω πως άνετα ανταγωνίζεται με τις μάσκες κομμωτηρίου.( Σίγουρα θα με κράξετε μερικές απλά λέω την άποψή μου). Δεν βαραίνει καθόλου το μαλλί παρ'όλο που έχω λεπτή τρίχα και το κάνει πολύ μαλακό και λείο.Σίγουρα θα την ξαναπάρω.

3. Λοσιόν NIVEA. Δεν έχω να πώ πολλά είναι μια απλή λοσιόν αρκετά καλή αλλά νομίζω οτι υπάρχουν πολύ καλύτερες στην αγορά και με καλύτερη τιμή.

4. Uniq one leave in conditioner. Είναι απο τα αγαπημένα μου και σίγουρα θα το ξαναπάρω. Δείτε αναλυτικό review εδώ :http://prettyshinycupcake1.blogspot.gr/2012/11/top-3-all-time-favorites.html


5. Λάδυ καρύδας. Νομίζω είναι απο τα προιντα που θα τ αγοράζω για όλη μου την ζωή. Είναι ένα πολυχρηστικό προιόν καθώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στην μαγειρική, για καθαρισμό προσώπου(κυρίως ματιών) και για τα μαλλιά. Εγώ το χρησιμοποιούσα κυρίως για τα μαλλιά.Το έβαζα σε όλα τα μαλλιά 3 με 4 ώρες πριν τα λούσω (αν μπορείτε και ολη την νύχτα) και μετά τα μαλλιά μου έλαμπαν και ήταν πολύ μαλακά. Το μόνο κακό είναι οτι θέλει πολύ καλό ξέβγαλμα αλλιώς μπορεί να αφήσει λιπαρότητα. Καλό είναι να το κάνετε 1-2 φορές την εβδομάδα ιδίως αν τα μαλλιά σας είναι πολύ ταλαιπωρημένα και αφυδατωμένα. Είναι πολύ φτηνό και το βρίσκεται κυρίως στα βιολογικά προιόντα.

6.Pantene aqua light. Πρόκειται για ένα leave in conditioner με πολύ ελαφριά σύσταση.Η αλήθεια είναι οτι εγώ δεν το χρησιμοποιούσα τόσο ως leave in αλλα το ψέκαζα στην διάρκεια της ημέρας για να μυρίσουν πιο όμορφα και να μαλακώσουν λίγο οι άκρες μου. Εχει πολύ ευχάριστη μυρωδιά αλλα κατα την γνώμη μου δεν αξίζει να το πάρετε ως ένα leave in προιόν εκτός και άν έχετε πολύ λεπτή τρίχα.

Αυτά ήταν τα Empties μου και ίσως κάνω σε λίγο καιρό για προιόντα make up! Εσείς έχετε δοκιμάσει κανένα απο αυτά?? 

18 σχόλια:

  1. Πολύ καλό post! Έχω την μάσκα (και όλη την σειρά) της Pantene και θα συμφωνήσω μαζί σου! Είναι πάρα πολύ καλή! Για τα μαντηλάκια (και άλλα προϊόντα bioten που έχω δοκιμάσει) έχω να πω πως μου αρέσουν αρκετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία ανάρτηση. Λατρεύω κ εγώ τη μάσκα της pantene και το leave in το χρησιμοποιώ ακριβώς όπως εσύ :)
    Φιλιά!
    http://dreamofbeauty22.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σέυχαριστώ πολυ πολύ!ναι νομίζω οτι είναι πολύ καλύτερα να την χρησιμοποιούμε έτσι!
      φιλακια

      Διαγραφή
  3. m'aresoun auta ta posts! mpravo! thelw na dokimasw to coconut oil gia ta mallia, alla den etuxe pote na to parw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σέυχαριστώ πολύ κουκλα μου! Να το δοκιμάσεις σίγουρα είναι πολύ καλό και φυσικά έχει και απίστευτη μυρωδιά!Αυθεντική καρύδα :P
      φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  4. πολύ όμορφα! δεν έχω δοκιμάσει κάποιο.. :) φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω σκεφτεί και εγώ πολλές φορές να κάνω τέτοιου είδους post επειδή μαζεύω τις άδειες συσκευασίες και όταν γίνουν πολλές τις πάω για ανακύκλωση.
    Το Pantene aqua light είναι καλό αλλά έχω βρει ένα πολύ καλύτερο μόνο που δυστυχώς δεν το πωλείτε πλέον στην Ελλάδα...θα κάνω και ανάρτηση σύντομα.
    Φιλάκια!!

    studyaboutfashion.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και να κάνεις για να μας πεις την ολοκληρωμένη γνώμη σου! Αντε θα περιμένουμε με ανυπομονησία! Φιλακια πολλα!!

      Διαγραφή
  6. λαδι καρυδας <3 <3
    το λατρευωωωω
    εγω βαζω κ λιγη ζαχαρη κ το χρησιμοποιω γι απολεπιση εξαιρετικο!

    φιλακιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. telika ta blogs me ligoterous followers einai perissotero antikeimenika!!
    ayto tis pantene stamathsan na to bgazoyn?to exv ki egv mono gia na mirizoun oraia ta mallia , kai tr mou teleionei , kai dne mpooro na to ksanabro!

    xoxo
    An.ni

    olini1989.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οοο τιμή μου που γράφεις στο ποστ μου :) !!ναι πρέπει να υπάρχει το είδα προχθές στα hondos αλλα δεν ξέρω μήπως ήταν κομμάτια που είχα ξεμείνει.
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  8. Την μάσκα της Pantene την δοκίμασα από δείγμα αλλά έχω σκοπό να την πάρω και σε κανονικό μέγεθος!! Και μένα μου αρέσει απίστευτα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παρα πολυ καλο το ποστ σου!!!
    Εχεις βραβεια!!
    Eλα να τα παραλαβεις!
    http://rebeautyourself.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...