Ετικέτες

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

TOP 3 ALL TIME FAVORITES!!

                                                        Καλημέρα κορίτσια μου και καλό Σαββατοκύριακο!!
Σήμερα θέλω να σας μιλήσω για 3 απο τα αγαπημένα μου προιόντα περιποίησης και ομορφιάς!


Λοιπόν απο τ'αριστερά προς τα δεξιά:
1. Leave in conditioner απο την εταιρεία uniq one. Είναι μια θεραπεία για τα μαλλιά σε μορφή σπρέυ με κρεμώδης υφή.Ισχυρίζεται οτι χαρίζει στα μαλλια τα 10 σημαντικότερα οφέλη. Τα επανορθώνει, τους δίνει λάμψη και προστασία(απο την θερμότητα, τα ξεμπερδεύει, προστατεύει τις άκρες, ενισχύει τον όγκο και κάνει το χτένισμα και το ίσιωμα πια εύκολο. Ειλικρινά όταν μου το σύστησε η κομμώτρια μου ήμουν λίγο διστακτική λόγω της τιμής του (15 Ε ) αλλα δεν το μετάνιωσα καθόλου γιατί πραγματικά είναι το τέλειο προιόν για τα μαλλιά καθώς κάνει όλα όσα ισχυρίζεται. Το χρησιμοποιώ μετα το λούσιμο και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα! Είναι η δεύτερη φορά που το έχω και έχει τελείωσει ήδη σίγουρα όμως μόλις μπορέσω θα το ξαναπάρω. Αν σας δοθεί και εσάς η ευκαιρία δοκιμάστε το θα ξετρελαθείτε!

2. Seventeen Specifics κρέμα απολέπισης : Πριν κανα χρόνο έτυχε να πάω σε ένα σεμινάριο που είχε κάνει η εταιρεία Seventeen.Εκεί μας σύστησαν διάφορα προιόντα τους και μας έδωσαν την ευκαιρία να τα δοκιμάσουμε κιόλας. Ενα απο τα προιόντα που με κέρδισε ήταν η κρέμα απολέπισης με κόκκους jojoba και αμέσως πήγα να την αγοράσω. Η τιμή της έιναι γύρω στα 7 Ε για 75 ml.Είναι λίγο ακριβή αλλα πιστεύω οτι αξίζει τα λεφτά της. Την χρησιμοποιώ 2 φορές την εβδομάδα μετά απο τον καθαρισμό του προσώπου μου και κάνει το δέρμα πιο καθαρό και λαμπερό χωρίς όμως να το ερεθίζει.

3.Refan The body Burberry: Τελευταίο σας άφησα μια κολώνια απο την εταιρεία REFAN η οποία ειδικεύεται στις απομιμήσεις των επώνυμων αρωμάτων. Στην ουσία αυτό που κάνει η συγκεκριμένη  εταιρεία είναι να γεμίζει ένα μικρό μέρος με την κανονική κολώνια και ένα μεγάλο μέρος με οινόπνευμα. Είναι δηλαδή η ίδια κολώνια αραιωμένη με οινόπνευμα. Το κακό όπως καταλαβαίνετε είναι οτι δεν έχουν την ίδια διάρκει όπως οι επώνυμες.Αν όμως πάρεις μια βαριά κολώνια τότε οχι μόνο κρατάει για ώρες αλλα μπορεί και για μέρα. Η τιμή τους είναι στα 10 Ε τα 50 ml και στα 18 τα 100 ml.Τουλάχιστον εμένα όποια κολώνια μου κολλάει και δεν μπορώ να την πάρω λόγω χρημάτων πάω και την παίρνω απο εκεί και μου φεύγει έτσι το 'κόλλημα'!

Αν έχετε την δυνατότητα να δοκιμάσετε ένα απο τα 3 κάντε το και θα με θυμηθείτε!
Φιλακια πολλα 

9 σχόλια:

  1. αγορασα κι εγω πριν κανα μηνα αρωμα απο την ρεφαν...πηρα το marinr groove της escada..ειναι τελειο,αλλα υστερει στην διαρκεια οπως ειπες κι εσυ!!!
    πολυ ωραιο ποστ!!
    φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέν το έχω δοκιμάσει αυτό να σου πώ την αλήθεια!Δοκίμασε κατι πιο βαρύ και ίσως σου κάτσει καλύτερα!!
      φιλάκια πολλα

      Διαγραφή
  2. poli wraia enimerwsi!!tha ithela poli na ta dokimasw!
    xoxo

    www.fashionrailways.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σαι καλά κοπέλα μου! Μακάρι αν μππορέσεις να τα δοκιμάσεις όλα είναι!αξίζουν πραγματικά
      φιλακια

      Διαγραφή
  3. πολύ ενδιαφέρον το 1ο και το 3ο!!! Τα uniq one πού τα βρίσκουμε? πρώτη φορά τα ακούω, αλλά θα ήθελα να το δοκιμάσω.. Επίσης τα Refan.. Είμαι πολύ άσχετη, έτσι? χα χα.. :) φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δικιο δεν τα βρίσκεις και ποολύ εύκολα! το uniq one το βρίσκουμε μόνο σε κομμωτήρια ή απο το internet και έχει μόλις 15 Ε. Τώρα οσον αφορά την refan έχει αρκετά καταστήματα δεν ξέρω όμως πιο σε βολεύει γιαυτό δες εδώ: http://www.epsilon5.gr/stores.asp?en=0 Αν δεν σε βολέθει κανένα μπορείς να κάνεις και παραγγελία μέσω internet!
      φιλακια πολλα!!

      Διαγραφή
    2. :) σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες! φιλάκια! :)

      Διαγραφή
  4. Πολύ χρήσιμο post!Θέλω κ εγώ να δοκιμάσω το άρωμα αν όντως θυμίζει τις αυθεντικές στην μυρωδιά,με 10 ευρώ τότε σίγουρα αξίζει :)

    http://marcisbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το το δοκιμάσεις οι μυρωδιές είναι ακριβώς οι ίδιες !δοκίμασε και θα με θυμηθείς!
      φιλακια πολλα! ;)

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...