Ετικέτες

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Empties #2

Γεια σας κοριτσια μου !!!
Μετά απο πολύ καιρό κατάφερα και άδειασα μερικά προιόντα και σήμερα θα σας πώ την ολοκληρωμένη μου άποψη γι'αυτά! Ολα έχουν να κάνουν με την περιποίηση μαλλιών, προσώπου και σώματος. Πάμε να ξεκινήσουμε λοιπόν....


Απο αριστερά :
1. Banana conditioner body shop : Είναι μια ενυδατική μαλακτική μαλλιών με ΤΕΛΕΙΟ άρωμα μπανάνας. Ειλικρινά το άρωμα της είναι απίστευτο μυρίζει σαν φρέσκια μπανάνα. Απευθύνεται σε όλους τους τύπους μαλλιών αλλά κατα την γνώμη μου επειδή είναι πολύ παχύρευστη και λιπαρή δεν θα την πρότεινα σε κορίτσια με λιπαρά μαλλιά. Κάνει πολύ καλή δουλεία καθώς ενυδατώνει σε βάθος την τρίχα και μπορώ να πώ οτι κάνει πολύ καλύτερη δουλειά απο μερικές μάσκες μαλλιών. Το μόνο κακό της είναι η τιμή της καθώς έχει γύρω στα 7 Ευρώ τα 250ml (αλλα αξίζει). Αν θα την ξαναέπαιρνα????? δεν ξέρω ίσως αν την έβρισκα σε καμια προσφορά !!

2. Μασκα garnier με έλαιο αβοκάντο και βούτυρο καριτέ : Πρόκειται για μια μάσκα εντατικής θρέψης η οποία απευθύνεται σε πολύ ξηρά και φθαρμένα μαλλιά. Είναι απο τις καλύτερες μάσκες που έχω δοκιμάσει καθώς ενυδατώνει πολύ καλά το μαλλί και παράλληλα το μαλακώνει πολύ. Εχει υπέροχο άρωμα κα η τιμή της είναι στα 6-8 Ευρω τα 300 ml. Οπότε θα σας πρότεινα αυτή σε σχέση με την προηγούμενη.

3. Garnier fructis  σαμπουάν αναδόμησης και όγκου : Είναι ένα δυναμωτικό σαμπουάν το οποίο λέει οτι δίνει όγκο  ......σε καμία περίπτωση ! Είναι ένα απλό σαμπουάν και το μόνο καλό που έχει είναι η μυρωδιά του. Δεν πρόκειται να το ξαναπάρω μμμμμμμ....


4. Lierac gel douche sensoriel aux 3fleurs blanches : Το προιόν αυτό μου το έιχε στείλει η εταιρεία με κάποια άλλα ακόμα δειγματάκια. Είναι ένα αφρόλουτρο με απαλή υφή σε μορφή τζελ. Κάνει αρκετό αφρό και η μυρωδιά του είναι υπέροχη καθώς περιέχει εκχυλίσματα 3 λουλουδιών της γαρδένιας, του γιασεμιού και της καμέλιας. Η μυρωδιά του μένει για αρκετή ώρα στο σώμα. Η τιμή του είναι στα 9-12 Ευρω τα 150 ml. Αν θα το αγόραζα ???? δεν νομίζω για τον μόνο λόγο οτι είναι ακριβούτσικο.

5. Bioten μαντηλάκια καθαρισμού για ξηρό/ευαίσθητο δέρμα : Είναι μαντηλάκια καθαρισμού απο την αγαπημένη μου εταιρία Bioten. Είναι απο τα καλύτερα μαντιλάκια ντεμακιγιάζ. Εγώ τα παίρνω πάντα οταν τα βρίσκω σε προσφορά 1+1 δώρο οπότε δίνω 2,70 Ευρώ για δυο τετοια πακετάκια και συμφέρει.

Αυτά απο μένα πείτε μου και την δική σας γνώμη αν έχετε δοκιμάσει κάποιο απο τα παραπάνω.

                                                                                         ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ 

15 σχόλια:

  1. Όμορφο ποστ κορίτσι! Πολύ ενδιαφέροντα όλα τα προϊόντα! Thank you!

    xx
    FashionEvELand | FEEL
    http://fashioneveland.blogspot.gr/
    https://www.facebook.com/FashionEvELand?ref=tn_tnmn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα μαντηλάκια bioten μου αρέσουν και μένα και τώρα τελευταία τα έχει συνέχεια 1+1 προσφορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ta pom pon einai ta agapimena mou mantilakia! to conditioner banana to teleiwsa k egw, alla epeidi ehw polu xira mallia den me enthousiase.oso gia ti maska tis garnier...mallon tha einai mia apo tis epomenes agores mou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και εγω λατρεύω τα προιόντα της bioten....
    φιλιά πολλά από
    http://favoritemomentsofmylife.blogspot.gr/
    giveaway

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποια προϊόντα της bioten είναι φανταστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολύ ωραίο ποστ! θέλω να δοκιμάσω την μάσκα αβοκάντο! όσο για τα μαντηλακια ειναι σταθερη αξια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπώ τα μαντηλάκια καθαρισμού της Bioten και τις μάσκες της Garnier! Κάνουν εξαιρετική δουλειά! Φιλάκια!

    fashionable.gr
    Lot's of love!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και εγώ λατρεύω τα συγκεκριμένα μαντιλάκια ντεμακιγιάζ!! Είναι από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχεις βραβείο από μένα !
    Μπράβο ! http://konstantinasty.blogspot.gr/2013/05/lovely-blog.html
    Φιλιά <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μόλις έγινα μέλος στο blog σου, είναι τέλειο! Λατρεύω τα empties posts, όλα όσα χρησιμοποίησες πολύ ωραία! Συμφωνώ για τα μαντηλάκια της Bioten, είναι τα αγαπημένα μου κι εμένα, κι αυτό το conditioner φαίνεται υπέροχο! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ ωραία ανάρτηση !! Μπράβο!
    Αν θες δες και γίνε μέλος http://rixnontas1matiaparea.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. σέχω κάνει tag στο "Tag Game - Το παιχνίδι της Αγάπης! "
    μπορείς να το δείς εδω: http://mitsakicherryblossom.blogspot.gr/2014/02/tag-game.html και ελπίζω να το κάνεις κι εσυκαι να μου στείλεις link!! φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γεια σου!
    Μόλις γράφτηκα στο blog σου κι αυτή η ανάρτηση μου αρέσει πολύ γιατί λες με ειλικρίνεια τη γνώμη σου!
    Το γαλάκτωμα με άρωμα μπανάνα θέλω να το μυρίσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πολυ ωραιο το ποστ σου!! τα μαντηλακια της bioten ειναι πολυ ωραια εγω παιρνω αυτα για λιπαρη-μεικτη επιδερμιδα.. Τα σαμπουαν Garnier fructis δεν με ξετρελενουν :/ conditioner με αρωμα μπανανα? 0_ο τελειο!! κριμα που εχω super λιπαρα μαλλια ... :/ φιλιαα απο http://mycolorsecrets.blogspot.gr/2015/04/empties.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...