Ετικέτες

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

HAIR MIRACLE!!

                                                                                                        Γεια σας κορίτσια μου!!!
Ελπίζω να είστε όλες καλα! Σήμερα σας ενα μικρό review για δυο προιόντα που πραγματικά έσωσαν τα μαλλιά μου! Πρόκειται για δυο προιόντα της Pantene την BB cream και το ξηρό λαδάκι με έλαιο Argan!


Pantene BB cream 7 in 1:  Είναι μια κρέμα μαλλιών η οποία μπαίνει μετά το λούσιμο και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Είναι εμπνευσμένο απο την BB κρέμα για το πρόσωπο και υπόσχεται οτι επανορθώνει την τρίχα απο την φθορά του χρόνου χαρίζοντας τους λάμψη, δύναμη, απαλότητα, ανάλαφρη περιποίηση, ενυδάτωση, επανόρθωση φθοράς και ελαστικότητα στις άκρες ( 7 σε 1 ). Η αλήθεια είναι οτι για την τιμή της είναι απο τα καλύτερα leave in conditioners και πραγματικά κάνει όλα αυτά που υπόσχεται. Ενα ακόμα θετικό είναι η συσκευασία η οποία περιέχει αντλία και βγάζει ακριβώς όσο προιόν χρειάζεσαι !

Ξηρό λάδι με έλαιο Argan: Είναι απο τα καλύτερα οικονομικά λαδάκια μαλλιών.Περιέχει Argan oil το οποίο είναι ένα φυσικό συστατικό απο το Μαρόκο και περιποιείται τα μαλλιά αφήνοντάς τα πολύ απαλά και ειδικότερα τις άκρες. Η σύστασή του είναι ελαφριά και δεν είναι κολλώδης γι'αυτό και εφαρμόζεται πολύ εύκολα στα μαλλιά (μετά το λούσιμο φυσικά) . Εγώ το χρησιμοποιώ και μετά το λούσιμο αλλά και κατα την διάρκει της ημέρας για καλύτερη ενυδάτωση και εννοείται οτι δεν τα λαδώνει καθόλου.
Και τα δύο προιόντα μυρίζουν υπέροχα και το άρωμα τους διαρκεί πολύ περισσότερο απο κάποια άλλα αντίστοιχα προιόντα. Φυσικά τα βρίσκεται στα σούπερ μάρκετ αλλα και σε καταστήματα τύπου Hondos center!

Αυτά απο μένα!! Θα τα πούμε σε ένα επόμενο Post μέχρι τότε ΦΙΛΑΚΙΑ !!!!!!
xxx

6 σχόλια:

  1. Γενικά δεν θα με έλεγες και fan της pantene αλλά το λαδάκι φαίνεται ενδιαφέρον! :)
    Πολύ όμορφο άρθρο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω μαζι σου ειδικα απο τα σαμπουαν τους δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενη αλλα το συγκεκριμενο λαδακι τουλαχιστον σε μενα εκατσε πολυ καλα :)

      Διαγραφή
  2. η pantene είναι η αγαπημένη μου εταιρία!
    το λαδάκι σίγουρα θα το πάρω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το δοκιμάσεις τοτε Φαιη μου θα σου αρέσει σίγουρα και αυτό :)

      Διαγραφή
  3. mmm...endiaferousa h bb, tha thn dokimasw,,me ta ladakia den exw kai thn kaliterh sxesh logo tou oti exw liparh trixa...
    filia koukla apo http://www.aworldforwomen-bymanty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοιτα αν βάλεις μόνο στις άκρες και πολύ λίγη ποσότητα πιστεύω οτι δεν θα στα βαρύνουν ;)
      φιλάκια πολλα <3

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...