Ετικέτες

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Golden Rose - Velvet Matte Lipstick

                                                                                               Γεια σας κορίτσια μου!!

Τι κάνετε? Ελπίζω και πάλινα είστε όλες καλα! Θα σας έλεγα οτι επιτέλους Χειμώνιασε αλλά δυστυχώς εδώ στην Αθήνα τουλάχιστον ο καιρός είναι ακόμα πολύ ζεστός. 
Τέλοσπάντως σήμερα αποφάσισα να σας μιλήσω για την αγαπημένη μου σειρά κραγιόν αυτή την περίοδο και δεν είναι άλλα απο τα κραγιόν της Golden Rose Velvet Matte Lipstick. Η Golden Rose είναι μια Τούρκικη εταιρεία η οποία απ'ότι φαίνεται τον τελευταιό καιρό έχε γίνει ευρέως γνωστή. Η αλήθεια είναι οτι και στο παρελθόν είχα δοκιμάσει κάποια προιόντα της αλλά δεν είχα μείνει ιδιαιτέρως ικανοποιημένη σε αντίθεση φυσικά με τώρα. 
Εχω την τύχη να να βρίσκω προιόντα της Golden Rose πολύ εύκολα εδω στν Αθήνα γιατι πραγματικά υπάρχουν Παντού. Δυστυχώς βέβαια γνωρίζω οτι πολλές απο εσάς μπορείτε να τα βρείτε μόνο online γιαυτό και θα φροντίσω να σας επισυνάψω ορισμένα site στα οποία μπορέιτε να βρέιτε τα καλυντικά αυτής της εταιρείας (αν και σύντομα θα κάνω ένα giveaway με αυτά τα προιόντα στο Blog μου οπότε γίνετε μέλη για να μην το χάσετε). Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα άλλα προιόντα της συγκεκριμένης εταιρείας αλλα σύντομα θα γίνει και αυτό. 



Οπως βλέπετε έχω 5 απο αυτά τα κραγιόν καθώς τα "ερωτεύτηκα" απο την πρώτη στιγμή. Έχουν τέλεια απόδοση χρώματος όπως θα δείτε και παρακάτω και η υφή τους είναι τελείως ματ χωρίς όμως να ξηραίνουν τα χείλη όπως κάνουν ορισμένα κραγιόν της ίδιας κατηγορίας (ματ). 




Υπάρχει πολύ μεγάλη ποικιλία χρωμάτων (27 αποχρώσεις) αλλά εγώ  έχω επιλέξει 5 βασικές αποχρώσεις -Ακομα- !!!! Η τιμή τους είναι γύρω στα 4 Ευρω.


Αποχρώσεις: Το νούμερο 02 είναι ένα nude-ροζ χρώμα και μπορώ να σας πώ οτι είναι το αγαπημένο μου απο όλα καθώς μπορώ να το φοράω όλη μέρα. Θυμίζει αρκετά το κραγιόν της kylie jenner που τον τελευταίο καιρό έχει γίνει τάση της μόδας. Το νούμερο 13 είναι ένα ροζ με λίγο μώβ μέσα του και πιστεύω οτι ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες. Τα νούμε 17,19, και 20 όπως βλέπετε είναι αποχρώσεις του κόκκινου απο την πιο ανοιχτή στην πιο σκούρα απόχρωση.
                                                                                                                            Βαθμολογία:   5/5

Τα προιόντα της Golden Rose μπορείτε να τα βρείτε σε καταστήματα τύπου Patistas και dust and cream και online μπορείτε να τα βρείτε στο time4beauty, makeuphouse και στο beautytestbox.

Πείτε μου κι εσεις αν έχετε δοκιμάσει τα κραγιόν της Golden rose και αν έχετε να μου προτείνετε καμία άλλη απόχρωση!!

                                                            ΦΙΛΑΚΙΑ

24 σχόλια:

  1. Εγώ έχω το 19 και το λατρεύω!! Το πήρα απ' τα DUST + CREAM όταν είχα πάει Θεσσαλονίκη (τέλειο μαγαζί btw)! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ ναι κι αυτό είναι απο τα αγαπημένα μου! Βασικά όλα είναι αγαπημένα ! Να δοκιμάσεις και το Νο 02 γιατι πηγαίνει σε όλες τις επιδερμίδες!
      Φιλάκια
      xx

      Διαγραφή
  2. Σίσσυ μου, υπέροχο post! Πολύ κατατοπιστικές όλες οι πληροφορίες και οι φωτογραφίες σου! Έχω μόνο το νο2 και όπως και εσύ το φοράω σχεδόν καθημερινά! Μα είναι υπέροχο! Τέλεια υφή, σύσταση, χρώμα!! Σίγουρα θέλω να δοκιμάσω και άλλα χρωματάκια! Το 17 μου αρέσει πάρα πολύ! Να τα ευχαριστηθείς όλα!! Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σευχαριστώ πολύ Μαρτίνα μου! Το Νο 17 το έχει ακόμα νομίζω το περιοδικό Glitter με 3,50 μονο ευρω τρέξε να το προλάβεις!
      Φιλάκια

      Διαγραφή
  3. Έχω δοκιμάσει μόνο ένα και αυτό από το περιοδικό που το έδινε τελευταία δώρο αλλά είναι όντως θειικά!!! Αν πότε κατέβω κέντρο με βλέπω να παίρνω αρκετά! Κράτησε 8-10 ώρες άνετα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι η διάρκειά τους γενικότερα είιναι πολύ καλή! Κι εγώ το Ν0 17 το πήρα απο το περιοδκό και μπορώ να σου πω οτι δεν το μετάνιωσα καθόλου!
      Φιλάκια

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Εγώ να δεις ποσο τα θέλω Ευαγγελία μου.Μα είναι όλα τα χρώματα ενα και ενα!
      Φιλάκια
      xxx

      Διαγραφή
  5. έχουν υπέροχες αποχρώσεις.
    Εγώ προτίμησα τις; 2,3,8,20!
    Μεγεια μας λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 3 θέλω να το δοκιμάσω κι εγώ η αλήθεια είναι! Με γειά μας με γειά μας!
      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
    2. Molis ida pws to glamour Noemvriou deinei to 17 san dwro. Kanei 3misi euro to tefxos ara axizei! Prolavete prin vgei to tefxos Dekemvriou! (Sorry gia ta greeklish alla eimai ap to kin) :) x

      Διαγραφή
    3. Ναι ναι Χρυσσα μου εχει το νουμερο 17 και 13 συμφερει να το παρετε και εγω το 17 απο το περιοδικο το πηρα και δεν το μετανιωσα καθολου!!

      Διαγραφή
  6. Πολυ ωραιο ποστ!!! Εχω το 13 μολις σε ανακαλυψα φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κι εμένα μου αρέσει πολύ αυτή η σειρά, ειδικά το 13 είναι τέλειο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ όμορφο ποστ! τα αγαπώ αυτά τα κραγιονάκια.. έχω ήδη 6-7 από αυτά, μέσα στα οποία ανήκουν και τα 02 και 13! Σου προτείνω να δοκιμάσεις και το 07! Είναι το αγαπημένο μου! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αγαπημένα κραγιόν!!!! αγαπημένη εταιρεία!!!!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. mporw na pw pws entiposiastika apo ta xromata....exw dokimasei sto parelthon proionta ts etairias alla den mou aresan....auta ta kragion omws tha ta dokimasw sigoura!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. wraia fainontai! poly kali apodosi! exw mono vernikia nyxiwn tis etaireias autis, ta opoia vgikan para poly kala!!!!

    www.miouprincesslovespink.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...