Ετικέτες

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

❅ ❅ ❅ TIPS ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ❅ ❅ ❅

                                                                Γειά σας κορίτσια μου!!
Τι κάνετε? Λόγω σχολής δυστυχώς δεν μπορώ να γράφω κάθε μέρα στο blog μου αλλά το Σαββατοκύριακο που μπορώ το ευχαριστιέμαι.Σήμερα λοιπόν θα σας δώσω μερικά tips ομορφιάς που ξέρω.

1)  Αν θέλετε να είναι τα μαλλιά σας πολύ μαλακά ένα καλό κόλπο είναι όταν τα λούζουμε πάντα το τελευταίο ξέπλυμα τους να γίνεται με κρύο νερό. Αυτό βοηθάει τους θύλακες της τρίχας να κλείσουν και έτσι τα μαλλιά να φαίνονται πιο λαμπερά και μαλακά!!!!

2) Ενα καλό κολπάκι ώστε να φαίνεται οτι έχουμε κάνει μπότοξ (για όσες το χρειάζονται βέβαια) είναι να περάσουμε make up τα φρύδια μας απο την μέση και προς τα έξω ωστε να σβηστεί το χρώμα τους και μετά με ένα μολυβάκι να σχηματίσουμε μια νέα εξωτερική γωνία με ανοδική διάθεση(οπως βλέπετε και στην εικόνα)

3) Βάλτε τα προιόντα περιποίησης σας (π.χ γαλάκτωμα,κρέμα ημέρας,λοσιον κ.α) στο ψυγείο βοηθάει πολύ και το δέρμα σας αλλά είναι και πολύ ανακουφιστικό για εσάς( ειδικά το καλοκαίρι)



4) Λογικά πρέπει να γνωρίζετε το πόσο καλό κάνει το μέλι στο πρόσωπο μας. Οσες όμως δεν το γνωρίζεται και έχετε πολλά μαύρα στίγματα ζεστάνεται λίγο μέλι σε ένα κατσαρολάκι και έπειτα απλώστε το στο προσωπό σας για ένα 20 λεπτο. Θα δείτε μεγάλη διαφορά ειδικά αν βάλετε και ζάχαρη και το εφαρμόσετε σαν scrub!!


5) Πολλές απο μας όταν ξεβαφόμαστε με ένα πολύ καλό γαλάκτωμα στο τέλος νιώθουμε το δέρμα μας να μας τραβάει. Ενα καλό κόλπο είναι να βάλουμε στο βαμβάκι που θα άλουμε και το γαλάκτωμα λίγη ενυδατική αυτό μειώνει κάπως το τράβημα.







6) Για πιο γυριστές βλεφαρίδες εκτός απο το γνωστό ψαλιδάκι, το οποίο δεν έχω κιόλας ,ένα άλλο καλό κολπάκι είναι αφού έχεις βάλει την μασκαρα σου μετά με τους αντίχειρές σου να πιέσεις για λίγα δευτερόλεπτα τις βλεφαρίδες σου προς τα πάνω.Κορίτσια ειλικρινά πιάνει δοκιμάστε το!!




7) Για πιο γεμάτα και σαρκώδη  χείλη  ένα καλό μυστικό είναι να βάλουμε ,πριν την εφαρμογή του κραγιόν μας, μια μικρή ποσότητα highlighter στην καμπύλη του άνω χείλους μας και ένα lipgloss με πολύ shimmer στο κέντρο -μονο- των χειλιών μας( και πάνω κα κάτω)






8) Ενα καλό κόλπο για λευκά δόντια είναι η εντριβή των δοντιών μας με λεμόνι και σόδα. Τα βοηθάει κατα πολύ ωστε να καθαρίσουν και να είναι πιο λαμπερά.Προσοχή όμως μην το κάνετε πολύ συχνά για υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει η αδαμαντίνη των δοντιών σας.


9)  Βαζελίνη: ένα υποτιμημένο αλλά θαυματουργό υλικό! Υπάρχουν πολλες χρήσεις τις βαζελίνης εγώ θα σας πώ 2 που κάνω κι εγω. Η πρώτη είναι οτι κάθε φορά πριν κοιμηθώ απλώνω μια γενναία ποσότητα στα χείλη μου και το πρωί όταν ξυπνάω είναι πολύ μαλακά. Και η δεύτερη είναι όταν θέλω να βάψω πολύ σκούρα τα χείλη μου βάζω μια πολύ μικρή ποσότητα στην μπροστινή όψη των δοντιών μου και έτσι δεν λερώνονται ποτέ!!




10)  Τέλος ένα ωραίο tip για λαμπερά μαλλιά είναι το ελαιόλαδο. Απλώστε 3 ώρες μια μεγάλη ποσότητα κυρίως στις ακρες των μαλλιών σας και μετά ξεβγάλτε  πολύ καλά.Θα δείτε μεγάλη διαφορά στην ποιότητα των μαλλιών σας ειδικά αμα το κάνετε εντατικά!!!!
                       
               Αυτά απο μένα κοριτσάκια μου ελπίζω να σας "διαφώτισα" λίγάκι σήμερα!!
                                      πείτε αν θέλετε μου κι εσείς ένα μικρό tip σας!!
                                                        ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

6 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...