Ετικέτες

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Marrakesh!


                                                                           Γεια σας κορίτσια μου!!
Μετά απο πολύ καιρό κατάφερα να κάνω το πρώτο μου ποστ για το 2013 και αυτό λόγω της εξεταστικής και κάποιων μικρών προβλημάτων!! Οπότε να σας δώσω και εγώ με την σειρά μου τις ευχές μου (αν και λίγο καθυστερημένα) να είστε ΟΛΕΣ καλά με υγεία και ευτυχία!!


Σήμερα θα σας μιλήσω για κάποια προιόντα μαλλιών (δείγματα) που μου έστειλε πριν λίγους μήνες η εταιρεία DICO για τα προιόντα τους MARRAKESH. Η DICO professional welfare Solutions είναι μια Ελληνική επιχείρηση με πάνω απο 25 έτη εμπειρία στον χώρο της περιποίησης και της κομμωτικής. Η DICO ήταν μια απο τις πρωτοπόρους που εισήγαγαν την φιλοσοφία της ευδαιμονίας στην περιποίηση, υποστηρίζοντας τις ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών και επαγγελματιών κομμωτών. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την φιλοσοφία αυτής της εταιρείας μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα τους εδώ : DiCO
 Μου έστειλαν λοιπόν 2 δείγματα για το marrakesh oil και το marrakesh kaHm. Το Marrakesh oil είναι ένα μοναδικό ελιξήριο με έλαια Κάνναβης και Αργκαν και είναι 100% φυτικό και vegan.
Προσφέρει:

  • Ενυδάτωση , όγκο και λάμψη
  • Προστασία στο ίσιωμα και στο πιστολάκι
  • Ελεγχο της ψαλίδας
  • Προστασία στην βαφή, ανταύγες κ.α
  • Προστασία και ως μαλακτικό δέρματος
To Marrakesh KaHm είναι ένα μοναδικό μείγμα Αργκανέλαιου, Κάνναβης και Φυτικής Πρωτείνης και είναι τέλειο για την γυναίκα που θέλει ίσια μαλλιά χωρίς τις χημικές και πανάκριβες θεραπείες.

Γνώμη μου:  Το λαδάκι έχει μια λεπτόρευστη υφή και καταπληκτική μυρωδιά. Στα δικά μου μαλλιά έδρασε όπως ένα κοινό λάδι εμπορίου και τίποτα παραπάνω.   Η τιμή του είναι στα 23 Ευρω και αυτό είναι το μεγάλο του μειονέκτημα. Σε αντίθεση με το λαδάκι το serum ήταν πολύ καλό καθώς πρόσφερε αυτό ακριβώς που υποσχόταν δηλαδή ίσια και λαμπερά μαλλιά. Βοηθάει στην καλύτερη διατήρηση του ίσιου μαλλιού και τα κάνει πολύ ανάλαφρα και λαμπερά. Πιστεύω οτι θα βοηθήσει πολύ τις κοπέλες με πολύ σγουρά μαλλιά. Μυρίζει υπέροχα αλλά είναι αρκετά ακριβό όπως και το προηγούμενο ( 20,70 Ευρω).
Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα δύο προιόντα   και να τα παραγγείλετε μεταβείτε εδώ : www.marrakesh.gr
                   
                                         Αυτά απο μένα και έρχονται κι'άλλα review για πολλά ακόμα προιόντα! 

2 σχόλια:

  1. Great products.
    I am your newest follower,maybe you would like to follow me as well.
    Take a look to my site,I have a lot of giveaways,if you have a giveaway on your blog feel free to submit to my site.
    http://www.giveawayroute.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...