Ετικέτες

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

✿ February Favorites ✿

                                                              Γειά σας κορίτσια μου και καλή εβδομάδα να έχουμε!!
Σήμερα θα σας δείξω τα προιόντα τα οποία χρησιμοποίησα περισσότερο αυτόν τον μήνα! Μερικά απο αυτά είναι καινούρια και άλλα όχι! Πάμε να τα δούμε λοιπόν ....

1. Μάσκαρα Get big lashes essence: Είχα ακούσει πολλά γι'αυτήν την μασκαρα και είπα να την δοκιμάσω και εγώ. Απο τότε που την πήρα την χρησιμοποιώ καθημερινά και νομίζω οτι είναι η καλύτερη. Δίνει πολύ όγκο, μήκος αλλα και καμπυλότητα ότι δηλαδή χρειαζόμαστε απο μια μασκαρα. Η τιμή της είναι στα 3,50 ευρώ και ειλικρινά δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα απο άλλες ακριβότερες μάσκαρες.

2. Πούδρα λάμψης Sephora : Η πούδρα αυτή είναι απο μια καινούρια σειρά που έχουν φέρει τα Sephora και την πήρα πρόσφατα με την προσφορά 1+1 της Vodafone. Είναι μια απλή σαμπανιζέ πούδρα λάμψης και η τιμή της νομίζω είναι στα 10 με 13 Ευρώ.

3. Nyx creme blush natural 02: Πρόκειται για ένα ρούζ με κρεμώδη υφή σε ένα πολύ όμορφο και φυσικό χρωματάκι. Το είχα πάρει τα χριστούγεννα απο το κατάστημα Nyx της Θεσσαλονίκης και το έχω καταευχαριστηθεί. Το πήρα 8 Ευρώ με έκπτωση 20%. Αν μπορέσετε να το βρείτε σας προτείνω να το δοκιμάσετε. Εγώ μερικές φορές το χρησιμοποιώ και για τα χείλη και δίνει ένα πολύ ωραίο φυσικό χρώμα.

4. Nyx sheer gloss 08 dandy και revlon crush : Ενα ακόμα πολύ ωραίο προιόν απο τα Nyx είναι και αυτό το lip gloss το οποίο έχει ένα υπέροχο nude ροζ χρώμα. Γενικά δεν φοράω lip gloss γιατί δεν μπορώ την κολλώδη υφή τους αλλα αυτό είναι απο τα καλύτερα γιατί δεν κολλάει και μυρίζει και υπέροχα. Η τιμή του νομίζω στα 8 Ευρώ. Για το revlon just bitten kissable- crush δείτε εδω review.

5. Σκιές Lovie Νο 21 και Νο 32 : Το Νο 21 είναι μια nude με λίγα shimmer μέσα ενώ το Νο 32 είναι ένα έντονο καφέ και αυτό με λίγα Shimmer. Γενικά έχουν πολύ καλή απόδοση αλλα με ένα primer η απόδοση τους είναι πολύ καλύτερη και διαρκούν περισσότερες ώρες. Η τιμής τους είναι 1,50 Ευρω.

6. Μανό Flormar matte No M10 :  Πρόκειται για ένα σκούρο μωβ μανό με ματ υφή. Είναι ο μοναδικό ματ μανό που έχω δοκιμάσει και η αλήθεια είναι οτι μ'αρέσει πολύ.Στεγνώνει παρα πολύ γρήγορα αλλα το κακό του είναι οτι αρχίζει να χαλάει μόλις απο την δεύτερη μέρα. Τιμή : 3,50 Ευρώ απο το κατάστημά τους στο μοναστηράκι.

7. Κολιέ κουκουβάγια ebay : Είναι ένα απλό μακρύ κολιέ σε σχήμα κουκουβάγιας και έκανε μόλις 0,80 λεπτα.


Αυτά απο μένα ελπίζω να σας άρεσαν. Πείτε μου και εσείς ένα δικό σας αγαπημένο για αυτόν τον μήνα.
Φιλιά πολλά!!!

13 σχόλια:

  1. Η μάσκαρα ακούγεται ενδιαφέρουσα θα τη δοκιμάσω :) όσο για το revlon just bitten kissable-crush μακάρι να έρθει και στην Ελλάδα! Γενικά η revlon έχει καλά προϊόντα και εδώ δεν τα φέρνουν όλα...π.χ τα lip butters πουθενά στην Ελλάδα :( Τέλεια η κουκουβάγια και δεν της φαίνεται ότι είναι τόσο οικονομική!
    http://youngbeautygr.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να την δοκιμάσεις οπωσδήποτε την μάσκαρα πραγματικά αξίζει! Οσο για τα revlon αυτό λεω κι εγώ αλλα πρέπει να περιμένουμε για πολύ ακόμα μάλλον!
      φιλια

      Διαγραφή
  2. πολύ ωραία ανάρτηση!!!
    μαλλον θα παω να παρω και εγω την μασκαρα της essence !!
    το ρουζ σε αυτη τη μορφη σε βολεύει?εγω εχω της essence το κρεμωδες και δεν με βολεψε
    www.trelokoritsa.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι οτι δεν με βολεύει όπως ένα κανονικό αλλά ούτε και με πειράζει πολύ ;)
      φιλάκια

      Διαγραφή
  3. Την πούδρα την θέλω και γω ..Αλλά δεν έχω δοκιμάσει πούδρα απο τα Sephora!!Το κολιέ απλά υπέροχο όπως και τα υπόλυπα!Φιλία!^.^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ να την δοκιμάσεις είναι αρκετά καλή ;)
      Φιλάκια

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραίο το blog σου..σε ακολουθώ..Αν θες ρίξε και εσύ μια ματιά..
    blog:alldaybeautiful.blogspot.gr
    facebook:alldaybeautiful

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχα όλα!!! Το ρουζ nyx και το revlon just bitten kissable φαίνονται τέλεια!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ! Ειδικά το just bitten kissable είναι τέλειο αν έχεις την ευκαιρία δοκίμασέ το ;)

      Διαγραφή
  6. για την μασκαρα θα συμφωνησω ,ειναι η καλυτερη την περνω ξανα και ξανα

    http://sourcedebeaute.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...