Ετικέτες

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Heat protection for your hair!

                                                                   Καλησπέρα κορίτσια μου!
Σήμερα θα σας μιλήσω για 2 προιόντα που τον τελευταίο καιρό τα βλέπουμε και τα ακούμε συνέχεια και έχουν να κάνουν μ την προστασία των μαλλιών μας απο την θερμότητα! Οταν μιλάμε για θερμότητα εννοούμε κάθε τι που μπορεί να προκαλέσει μεγάλη φθορά στο μαλλί μας είτε αυτό είναι πιστολάκι (καθώς οι περισσότερες το έχουμε κάνει σκουλαρίκι) είτε είναι σίδερα ισιώματος κ.α. Εδω και 1 χρόνο προσπαθώ να μακρύνω το μαλλί μου γατί είχε φτάσει σε πολύ άσχημο σημείο ( κάψιμο απο ντεκαπάζ και οχι μόνο). Ετσι εχτος απο τα διάφορα λαδάκια και κρέμες που χρησιμοποιώ για τα οποία θα σας μιλήσω σε ένα άλλο ποστ χρησιμοποιώ και 2 σπρέυ τα οποία ισχυρίζονται οτι είναι κατά της θερμότητας.

Νο 1:

Το πρώτο είναι απο την Gliss και ισχυρίζεται οτι προστατεύει το μαλλί μέχρι και τους 220 C. Είναι για όλους τους τύπους μαλλιών που χρησιμοποιούν την θερμότητα. Προστατεύει την τρίχα ενώ παράλληλα μειώνει το φριζάρισμα και προσφέρει απαλότητα. Δεν έχει καμία ιδιαίτερη μυρωδιά και η τιμή του νομίζω οτι είναι γυρω στα 6-7 Ευρω τα 200 ml. Το ψεκάζω πρίν στεγνώσω τα μαλλιά μου με το πιστολάκι και αν χρησιμοποιήσω σίδερο ισιώματος ξαναψεκάζω. Οταν το πρωτοπήρα δεν μου άρεσε ιδιαίτερα γιατί ένιωθα οτι μετά απο λίγο τα μαλλιά μου κολλούσαν αλλά μετά απο κάποιες χρήσεις μπορώ να πώ οτι το συμπάθησα. Η αλήθεια είναι οτι δεν κάνει ακριβώς αυτό που ισχυρίζεται ( οπως και οποιοδήποτε άλλο τέτοιο σπρέυ ή κρέμα) αλλά απο το τίποτα κάτι είναι και αυτό. Δεν ξέρω αν θα το ξανααγοράσω ίσως να δοκιμάσω και κάποιο άλλο!
Βαθμός: 4/5

Νο 2: 

Το δεύτερο είναι απο την εταιρεία Sunsilk co-creations. Το σπρέυ αυτό κάνει πάνω κάτω την ίδια δουλεία μόνο που διαφέρει στο οτι προστατεύει τα μαλλιά μέχρι και τους 270 C και μυρίζει πολύ πιο ωραία. H τιμή του δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο είναι αλλά πάνω κάτω είναι η ίδια και φτηνότερη. Η αλήθεια είναι οτι δέν μ'αρεσε και τόσο γιατί νιώθω οτι δεν προστατεύει καθόλου το μαλλί και το μόνο που κάνει είναι να τα φριζάρει. 
Βαθμός : 3/5

Αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλύτερο γράψτε μου στα σχόλια!!!
Φιλάκια πολλα <3 <3

21 σχόλια:

  1. εγω έχω αυτο απο την sunsilk.
    έχω την αίσθηση οτι βαραίνει το μαλλί λίγο.
    δεν έχω βρει κανένα να κάνει την δουλεια του οπως λέει βρε παιδάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι έχεις δίκιο και νομίζω πως όλα θα το βαραίνουν έστω και λίγο! Τι να πω ας βρούν το θαυματουργό κι εγώ θα τρέξω να το πάρω :P
      Φιλάκια <3

      Διαγραφή
  2. εγω δοκιμαζω τωρα της kerastase και εχω ξετρελαθει πραγματικα!
    κανει τα μαλλια μου πολυ απαλα και καθολου λιπαρα!
    xxx
    olini1989.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ χρησιμοποιώ ένα της Pantene και είναι πολύ καλό.. Ούτε λαδώνει τα μαλλιά, ούτε μυρίζουν καμμένα και τα αφήνει πολύ απαλά!! :)
    Αλλά τώρα είμαι σε φάση να δοκιμάσω κάποιο της syoss..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι το επόμενο που έχω πεί οτι θα πάρω είναι της pantene μακάρι να είναι καλό τι να πώ...

      Διαγραφή
  4. εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν έχω δοκιμάσει κάποιο τέτοιο προιόν,γιατί δε βάζω πολλά στα μαλλιά μου,αλλά γενικώς μου αρέσει να μυρίζω τα προιόντα για τα μαλλιά!η αδερφή μου πάντως που βάζει πολλά στα μαλλιά της έχει το πρώτο,και της αρέσει σε γενικές γραμμές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δίκιο με αυτό που λές πάντως δεν πρέπει να τα επιβαρύνουμε πόσο μάλλον να χρησιμοποιούμε και θερμότητα ;)

      Διαγραφή
    2. oute egw vazw kati antistoixo sta mallia mou!!mono ladaki kerastase prin to pistolaki kai biosilk metaxi meta!

      Διαγραφή
  5. Kαι εγω ψάχνω αυτό το διάστημα κάποιο σπρέυ κατά της θερμότητας... Έχω ακούσει καλές κριτικές για το syoss και λέω να του δώσω μια ευκαιρία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι το ακούω κι εγώ συχνά ;)
      δοκίμασε το και κάνε μας ένα review
      φιλάκια

      Διαγραφή
  6. Εγω έχω το take the heat leave in spray της aussie και με εχει αφησει αρκετα ικανοποιημενη! καθολου λιπαροτητα και τελεια μυρωδια και παρολο που τα ισιωνω 1 φορα την εβδομαδα εδω και 3 μηνες δεν εχω αποκτησει ψαλιδα αρα μαλλον κανει τη δουλεια του :) θα ετοιμασω και αναλυτικοτερο review συντομα στο blog μου! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ήρθα κι εγώ στην παρέα....Να σου πω την αλήθεια τελευταία χρησιμοποιώ κατά της θερμότητας ένα προιόν της Macadamia και είναι φανταστικό..Λιγάκι ακριβό αλλά πολύ καλό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως ηηηηηρθες :) ηθελα κι εγω να πάρω ένα λαδάκι ης εταιρείας αυτής αλλα μωρέ είναι πανάκριβα ίσως κάποια στιγμή ομως να τα δοκιμάσω !!
      φιλάκια πολλα

      Διαγραφή
  8. Αυτό το Spray της Schwartzkopf το είχα κι εγώ και έχω ακριβώς την ίδια άποψη. Δεν είναι κακό αλλά δε θα το ξαναπάρω. Τώρα χρησιμοποιώ της Aussie τη σειρά για την προστασία κατά της θερμότητας. Είναι λίγο ακριβά αλλά πεθαίνω για τω μυρωδιά τους ( α και αν αποφασίσεις να τα πάρεις έχει στις επιθυμίες epithimies.gr κουπόνι εκπτωτικό 3 ευρώ για κάθε ένα) :) Τέλειο το blog σου b.t.w.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει ποσα ευχαριστώ να σου πω .....να σαι καλα θα το δοκιμάσω σίγουρα αφου μου το προτείνετε :)
      φιλάκια πολλα <3

      Διαγραφή
  9. Πολύ ωραίο το post σου και γενικά μου αρέσει πολύ το blog σου!!! Έγινα μέλος στο blog ;) Αν θες γίνε στο δικό μου http://glitter1990.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου στο blog μου!
    Από σήμερα σε ακολουθώ φυσικά με τη σειρά μου!

    xx
    FashionEvELand | FEEL
    http://fashioneveland.blogspot.gr/
    https://www.facebook.com/FashionEvELand

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...