Ετικέτες

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

BIOTEN review

Γειά σας κορίτσια μου???? 
τι κάνετε? ελπίζω να είστε όλες καλά και εκεί που είστε να έχετε ήλιο γιατί εμείς εδώ στα Γιάννενα απο την τόση βρόχη θα βγάλουμε κλαριά! Λοιπόν σήμερα θα σας μιλήσω για τα προιόντα της εταιρείας bioten η οποία είχε την ευγενή καλοσύνη να μου στείλει πριν απο ένα μήνα 4 προιόντα της. Μόλις τα πήρα στα χέρια μου ξετρελάθηκα γιατί είναι απο τα πρώτα προιόντα που μου στέλνουν ως blogger. Μετά απο ένα μήνα λοιπόν καθημερινής χρήσης νομίζω πως έχω μια ολοκληρωμένη αποψη γιαυτά.
Ας ξεκινήσουμε.................................


Αρχικά να πώ οτι μαζί με το δέμα μου είχαν στείλει και ένα  CD τους με πληροφορίες για τα προιόντα τους και γενικότερα την εταιρεία τους καθώς επίσης και κάποιες φωτογραφίες. 

1. Γαλάκτωμα καθαρισμού: πρόκειται για ένα γαλάκτωμα καθαρισμού εμπλουτισμένο 100% με φυσικό εκχύλισμα κυδωνιού. Περιέχει φυσικά συστατικά και σκοπεύει στην ενυδάτωση και στην διατήρηση της απαλότητας του δέρματος. Κατα την άποψη μου είναι ένα απο τα καλύτερα γαλακτώματα καθαρισμού προσώπου που κυκλοφορούν στην αγορά λόγω του οτι κάνει τέλεια την δουλειά του ,καθώς αφαιρεί το make up πολύ καλά, και παράλληλα είναι οικονομικό αλλα και ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Τέλος απευθύνεται σε κανονικά/μεικτά δέρματα και η τιμή του στα 4-6 ευρω.

2. Gel- κρεμα καθαρισμού : Είναι μια κρέμα καθαρισμού σε μορφή gel με εκχύλισμα βαμβακιού. Περιέχει μαλακούς ροζ μικροκόκους οι οποίοι απελευθερώνουν βιταμίνη Ε προσφέροντας μια ευχάριστη και απαλή αίσθηση. Εγώ το χρησιμόποιώ καθημερινά μετά τον καθαρισμό μου με το γαλάκτωμα και ειλικρινά μετά νιώθω το πρόσωπό μου πεντακάθαρο. Εχει ένα πολύ όμορφο και απαλό άρωμα και η τιμή του πρέπει να είναι και εκείνου απο 4 εως 6 ευρω.

3.  Skin moisture -κρέμα ενυδάτωσης: Μια ενυδατική κρέμα προσώπου για κανονικό/μεικτό δέρμα η οποία απευθύνεται σε ηλικίες απο 20 έως 35. Εχει πολύ ελαφριά σύσταση και προσφέρει αποτελεσματική ενυδάτωση αφήνοντας το δέρμα πολύ απαλό και χωρίς γυαλάδες. Περιέχει και αυτή φυσικό εκχύλισμα κυδωνιού και βοηθά στην διατήρηση της φυσικής υγρασίας στο δέρμα. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτή την κρέμα ( την είχα ξαναπάρει και στο παρελθόν) και νομίζω είναι οτι πρέπει για εμάς που θέλουμε μόνο ενυδάτωση. Είναι πολύ δροσερή και δεν λιπαίνει καθόλου το δέρμα.

4. Skin defence - αντιρυτιδική κρέμα ημέρας: Αυτή την κρέμα όπως καταλαβαίνεται δεν μπορούσα να την δοκιμάσω εγώ και έτσι την έδωσα στην μάνα μου η οποία έχει μείνει πολύ ευχαριστημένη. Πρόκειται για μια αντιρυτιδική κρέμα με εκχύλισμα ροδιού και άλλα συστατικά τα οποία βοηθούν στην ενίσχυση της σύνθεσης κολλαγόνου και ελαστίνης, βελτιώνοντας την ενυδάτωση και την ελαστικότητα του δέρματος ενώ ταυτόχρονα προσφέρει αντιρυτιδική προστασία στο δέρμα. Η μητέρα μου είπε οτι στην αρχή ένιωθε ένα μικρό τραβηγματάκι το οποίο όμως μετά απο λίγες μέρες χρήσης έφυγε. Σε καμία περίπτωση δεν μειώθηκαν οι ρυτίδες κάτι που δεν λέει ουτε το ίδιο το προιόν αλλά έμεινε ευχαριστημένη παρόλα αυτά. 

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη με τα προιόντα της Bioten καθώς έχω δοκιμάσει και στο παρελθόν κάποια και νομίζω οτι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο κάποιες άλλες πανάκριβες εταιρείες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site http://www.biotencosmetics.com/ ή κάντε την σελίδα τους στο Facebook www.facebook.com/biotenGreece ( καντε like )
      
                                                                                  ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ         

23 σχόλια:

  1. latreuw t proionta tis bioten..!!einai pl kala!!k oikonomikaa!! sissy m signwmi k egw s akolouthw mporeis n m deis stous filous s...apla m tosa comment k email k nea meli exw xathei :P :P s euxaristw pantws p m apantises!!...th xairomoun n kratisoume k epafi!!... :) pl kalo to post s!!!sinexises n mas kratas enimeres!!

    flaaa :)
    xoxo stefania
    http://colorfulblast.blogspot.gr/
    http://www.facebook.com/pages/Colorfulblast/426217220765719

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα έχω αγαπήσει και εγώ και θα γράψω σύντομα και εγώ για αυτά!
    Φιλιά
    Μαιρη

    fairymakeuptales.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ αντε ωραία περιμένουμε και το δικό σου τοτε :)
      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  3. Κορίτσακι!!! Σ' έκανα tag για το tag 40 favorites αν θέλεις να το κάνεις!

    Ωστόσο, γνωρίζεις τίποτα για την κρέμα ματιών της Bioten; Ψάχνω να πάρω μια οικονομική, βρήκα της bepanthol αλλά είδα ο,τι έχει και η Bioten!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραιαααα σευχαριστώ πολύ πολύ θα το κάνω κι εγώ :) να σ πω την αλήθεια κρέμα ματιών δεν βάζω οπότε δεν έχω καμία ιδέα αλλά απο τα αλλα προιόντα της είμαι πολύ ευχαριστημένη :)
      φιλάκια

      Διαγραφή
  4. Επικοινώνησα με την εταιρία, γιατί φαίνονται πολύ καλά προϊόντα, ώστε αν μπορέσω να κάνω και εγώ ένα review!
    Keep up the good work!

    xx
    FashionEvELand | FEEL
    http://fashioneveland.blogspot.gr/
    https://www.facebook.com/FashionEvELand?ref=tn_tnmn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωραία καλά εκανες γιατί αξίζουν τα προιόντα της :)
      φιλάκια πολλα

      Διαγραφή
  5. έχω δοκιμάσει μόνο λοσιόν ντεμακιγιάζ και τα μαντιλάκια ντεμακιγιάζ της συγκεκριμένης εταιρίας και μου άρεσαν αρκετά.. σύντομα λέω να δοκιμάσω και την Gel- κρέμα καθαρισμού που μας αναφέρεις!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι γιατί κι εγ΄ω έμεινα πολύ ευχαριστημένη με όλα της τα προιόντα :)

      Διαγραφή
  6. Φαίνονται καλά προιόντα, είναι για όλους τους τύπους επιδερμίδας?
    Ακολουθώ το Blog σου, αν θες κάνε μια επίσκεψη και στο δικό μου, thanx!
    www.allurelab.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα περισσότερα απο αυτά είναι για κανονικά/μεικτά αλλα η εταιρεία βγάζει για όλους τους τύπους δέρματος ;) Είμαι ήδη μέλος σου
      φιλάκια

      Διαγραφή
  7. Η κρέμα ημέρας μου ακούστηκε πολύ ενδιαφέρουσα! Ειδικά μιας και το δέρμα μου είναι μεικτό και δε μπορώ τη γυαλάδα καθόλου, η οποία τώρα που ζεσταίνει ο καιρός αναμένεται να ενταθεί!! ;)
    Μου αρέσει πολύ το blog σου και κυρίως η ειλικρίνεια με την οποία παρουσιάζεις τα προϊόντα σου! :)
    Είμαι το καινούριο σου μέλος! Ευχαριστώ πολύ και για το σχόλιο σου στο blog μου!

    http://dresstoexpressyou.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. λατρεύω τα προιόντα της bioten...
    ωραίο post...,έγινα follower σου.
    φιλιά από
    http://favoritemomentsofmylife.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η bioten εχει καλα προϊόντα και όπως ειπες ειναι όντος και αρκετα προσιτή στις τιμες... ομορφο το blog σου...φιλια στα Γιάννενα.

    http://aworldforwomen-bymanty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τι γλυκό blog :) έγινα follower σου! και θέλω πολύ να δοκιμάσω το γαλάκτωμα καθαρισμού χμμμ :)
    vicky
    whathappensnowat.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εχω και εγω ενα review για bioten αν θες περνα να το δεις :)

    http://sourcedebeaute.blogspot.gr/2013/12/bioten-review-24.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα!! Αρχικά θέλω να σου πω πολλά συγχαρητήρια για το blog σου είναι φανταστικό και πολύ ενδιαφέρον!! :) συμφωνώ πάρα πολύ με το Review σου για αυτά τα προϊόντα! Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλές διαφορετικές κρέμες προσώπου και ήθελα να ρωτήσω αν μπορείς να κάνεις και άλλες αναρτήσεις που κάνεις review και σε άλλες μάρκες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...