Ετικέτες

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ღ Collective Haul ღ

Γειά σας κορίτσια μου ღ
Σήμερα θα σας δείξω μερικές αγορές που έχω κάνει τον τελευταίο κυρίως μήνα και έχουν να κάνουν και με το κομμάτι της ομορφιάς αλλά και της Μόδας. 



Αρχικά αγόρασα για άλλη μια φορά το ένα απο τα αγαπημένα μου καθημερινά αρώματα της B.U το Fancy Cinderella το οποίο μυρίζει πραγματικά υπέροχα και διαρκεί αρκετές ώρες πάνω μου. Εχει μια πολύ γλυκιά μυρωδιά και να σας πώ την αλήθεια εμένα μου θυμίζει ζαχαρωτό. Επίσης πήρα απο το Τιτάν στο Αιγάλεω που είναι ένα κατάστημα τύπου 1 ευρω αυτήν την καφέ πούδρα απο την εταιρεία D'Donna (δεν την είχα ακούσει ποτε ) μόλις 2 ευρώ και την χρησιμοποιώ για Bronzer και μπορώ να πω οτι κάνει μια χαρά την δουλειά της.


Συνεχίζω με το Βιολογικό διάλυμα Πρόπολης της Apivita το οποίο είναι για εσωτερική χρήση πίνοντας το ή κάνοντας γαργάρες για τον λαιμό αλλά και για εξωτερική χρήση (ετσι το χρησιμοποιώ εγώ) βάζοντας το τοπικά πάνω σε σπυράκια ή και σε όλο το πρόσωπο και αυτό που στην ουσία κάνει είναι να τα ξηραίνει.Τιμή 10,20 αλλά το πήρα με έκπτβση στα 8 Ευρω. Εδώ και πολύ καιρό ήθελα να δοκιμάσω το Moroccan Argan oil  απο την Avon και επιτέλους το πήρα. Δεν τον έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά η μυρωδιά του είναι πολύ ωραία και κάνει μόλες 4,5 Ευρω τα 30 ml. Τελειώνω με την περιποιήση του προσώπου με την απολεπιστική κρέμα της Bioten  με μέλι και κουκούτσι βερύκοκου. Τιμή γύρω στα 3,5 - 4 ευρω.


Απο αριστερα : Lip stick απο τα Stradivarius αλλά δυστυχώς δέν μπορώ να σας πώ ποιο νούμερο είναι γιατί δεν γράφει τίποτα πάνω του το μόνο που μπορώ να σας πώ είναι οτι είναι ένα σκούρο κόκκινο με λίγο μώβ και η τιμή του είναι γύρω στα 3 Ευρω. Το δεύτερο είναι της αγαπημένης μου εταιρείας Golden Rose  και είναι το νούμερα 79 απο την σειρά με την μαύρη συσκευσία. Τιμή 3,5 ευρω. Το αγαπημένο μου απο όλα αυτά το οποίο μου το κάνανε και δώρο είναι της Mac το Flat out fabulous που είναι απο την retro matte σειρά τους και είναι ένα υπέροχο φουξ-μωβ με ματ τελείωμα. Τιμή 18 ευρω. Τέλος πήρα κι εγώ να δοκιμάσω ένα απο τα electro baby lips της Maybelline στην απόχρωση berry bomb  καθώς είχα ακούσει τόσα πολλά γιαυτα και η αλήθεια είναι οτι μου άρεσε πάρα πολύ και σίγουρα θα πάρω και άλλες αποχρώσεις καθώς ενυδατώνουν αρκετά καλά και αφήνουν ένα πολύ διακριτικό χρωματάκι στα χείλη. Τιμή 3,50 ευρω.




Τελειώνω με δυο Fashion κομμάτια και το ένα είναι αυτή η backbag τσάντα που βλέπετε την οποία και αγόρα απο ένα φοβερό κατάστημα στο Αιγάλεω με δερμάτινα. Το κατάστημα ονομάζεται ALTA βρίσκεται λίγο πιο κάτω απο την έξοδο του μετρο στην παπαναστασίου 12 στο Αιγάλεω. Το καφέ κομμάτι είναι όλο δέρμα ενώ το υπόλοιπο είναι ύφασμα πολύ καλης ποιότητας, Την πήρα στα 30 Ευρώ απο 35. Σας συνιστώ να περάσετε μια βόλτα απο κεί γιατί ε΄χει πραγματικά πολυ ωραίο κομμάτια. 

Τελειώνω με αυτά τα Μποτάκια που πήρα απο το online κατάστημα  Zara μόλις στα 15 ευρώ. Νομίζω υπάρχουν ακόμα οπότε όποια ενδιαφέρεται να τρέξει για να τα προλάβει!

Αυτά απο μένα ελπίζω να σας άρεσαν οι αγορές μου. Πείτε μου αν έχετε δοκιμάσει κι εσείς κάτι απο αυτά και θα τα πούμε σε ένα επόμενο post !!
         
                                                                                                              ❤    ΦΙΛΑΚΙΑ ❤
                                

24 σχόλια:

  1. Αααααααααα ερωτεύτηκα το flat out fabulous!!!! Η τσαντούλα πολύ όμορφη! Δεν ήξερα για τα stradivarius ότι έβγαλαν και καλλυντικά, θα τα τσεκάρω! Να τα χαρείς όλα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κραγιόν της Mac είναι μοναδικό :) Ουτε εγώ το γνώριζα και μ΄λιστα είναι και πολύ καλά!
      Φιλάκια

      Διαγραφή
  2. Το κραγιόν απο τα stradivarius είναι ΤΕΛΕΙΟ!!! Αν κρατάει κιόλας και δε πασαλείβεται εύκολα, θα το πάρω οπωσδήποτε! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρύσα μου στην αρχη επειδή είναι και σκούρο πασαλειβόμουν λιγάκι αλλα τωρα μια χαρά και η αλήθεια είναι οτι κρατάει πολύ πάνω στα χείλη.
      Φιλακιααα
      xxxx

      Διαγραφή
  3. Τι ωραία πραγματάκια είναι αυτά! Καλά, ειδικά το λάδι μαλλιών της Avon εγώ προσωπικά το αγοράζω με τις κούτες! χοχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι το είχα σταμπάρει κι εγώ απο καιρό και το πήρα επιτέλους. Εχθές έκανα μια δοκιμή και με άφησε αρκετά ευχαριστημένη
      Φιλάκια

      Διαγραφή
  4. ουυυ τέλειαα!!!Το λαδάκι από avon αγαπημένο!!και τα κραγιονάκια πολύ ωραία χρώματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με' γεια σου κοριτσάκι μου, να τα ευχαριστηθείς όλα! Πόσο όμορφο συναίσθημα όταν ξεκινάμε να χρησιμοποιούμε τα ολοκαίνουργια πραγματάκια μας!! Το κραγιόν από Stradivarius φαίνεται τέλειο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρτινα μουυυ :) Σευχαριστώ πολύ...Ε ναι ειδικά και όταν τα αγοράζουμε ακόμα καλύτερο !
      Φιλάκια πολλα

      Διαγραφή
  6. το άρωμα απο bu το έχω και εγώ σε σπρει μυρίζει τέλεια όντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα πώς δεν σε ακολουθούσα στο blog? Shame on me! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα shame on you κοραλλια μου :P
      Φιλάκια πολλα και σευχαριστώ

      Διαγραφή
  8. Πολύ ωραία , ειδικά τα μποτάκια μου άρεσαν πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σευχαριστώ πολύ, τα μποτάκια είναι όντως πολύ ωραία και άνετα!
      Φιλιά

      Διαγραφή
  9. teleia ola ta nea sou pragmatakia <3 soyper to golden rose kai panemorfo sakidio!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σευχαριστώωω πολύ για το σχόλιο σου γλυκούλα μου :)
      Φιλάκια

      Διαγραφή
  10. Πολύ ωραίες οι αγορές σου!!Μεγειά!!!!!
    Ειδικά το κραγιονάκι Mac αλλά και το stradivarious...super χρώμα!
    Φιλάκια!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τι όμορφα πραγματάκιαα! :) έχω και εγώ το βιολογικό διάλυμα πρόπολης και θεωρώ ότι κάνει πολύ καλή δουλειά! πανέμορφο το lipstick απο τα stradivarius! πως ειναι η διαρκεια του? έχω δημιουργήσει και εγώ πρόσφατα ένα νέο blog ομορφιάς,έχει λίγα posts βέβαια ακόμα, αλλά αν ήθελες να το τσεκάρεις και να εγγραφείς θα χαιρόμουν πολύ! δεν το ξέρουν πολλοί ακόμα και προσπαθώ να το προωθήσω! :P σε ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) http://alternativebeautybymaria.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H διάρκειά του είναι πολύ καλή για ένα τέτοιο κραγιον. Μολις έγινε μέλος σου καλή αρχή σου εύχομαι :)
      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  12. Το κραγιόν Flat το δοκίμασα σημερα στα MAC, πολύ ωραιο!

    Να εχεις ενα όμορφο Σαββατοκύριακο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...