Ετικέτες

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Seventeen ❊The Perfect Foundation❊

                                                                               Κοριτσάκια μου γεια σας και πάλι !

Νομίζω οτι όλες λίγο πολύ ψάχνουμε για την τέλεια βάση του μακιγιάζ μας η οποία θα πληρεί τις περισσότερες απαιτήσεις μας. Θυμάμαι τον εαυτό μου απο τότε που ξεκίνησα να βάφομαι να ψάχνει για το τέλειο Foundation το οποίο θα έχει πολύ καλή κάλυψη χωρίς να βγάζει λιπαρότητα , θα έχει διάρκεια και παράλληλα θα είναι και οικονομικό. Μετά απο καιρό λοιπόν είμαι σε θέση να σας πώ οτι το βρήκα και δεν είναι άλλο απο το Matt Plus Liquid Foundation της Ελληνικής εταιρείας Seventeen.



Μετά απο σχεδόν 1 χρόνο χρήσης του προιόντος νομίζω οτι είμαι στην κατάλλλη θέση να σας πώ την γνώμη μου γιαυτό. 

ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ 
1. Τέλεια κάλυψη => όντως έχει τέλεια κάλυψη όπως θα δείτε και παρακάτω και μόνο μια μικρή        δόση είναι ικανή για ολική κάλυψη του προσώπου.

2. Ματ αποτέλεσμα που διαρκεί όλη μέρα => Πράγματι δίνει ένα τελείως ματ αποτέλεσμα γιαυτό και μετά δεν χρειάζεται ούτε πούδρα ούτε τίποτα. Οσο για την διάρκειά του όντως διαρκεί πολύ αλλά σίγουρα όχι όλη μερα.

3. Μη λιπαρό-Ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες=> Δεν είναι καθόλου λιπαρή η σύστασή του γιαυτό τον λόγο και είναι κατάλληλη για τις λιπαρές επιδερμίδες,
Επίσης υπόσχεται οτι έχει αντιηλιακά φίλτρα (SPF 20) για αντιρυτιδική προστασία και είναι και Parabens free.Ενα ακόμη καλό είναι οτι περιέχει αντλία ωστε να βγαίνει η κατάλληλη ποσότητα. Τιμή: 18 Ευρω τα 30 ml


ΑΡΝΗΤΙΚΑ
Το μόνο αρνητικό που μπορώ να βρώ σε αυτό το προιόν είναι οτι αν έχεις βάλει πολυ μεγάλη ποσότητα στο πρόσωπό σου μετά απο πολύ ώρα το προιόν αρχίζει να σπάει ειδικά στις ρυτίδες έκφρασης αλλά με μια καλή πούδρα ξαναστρώνει μια χαρά. 

Εσείς έχετε βρεί το "τέλειο" foundation ? Αν ναι πείτε μου πιο είναι για να πάρω κι εγώ καμία ιδέα!
  


                                                                                                                   ΦΙΛΑΚΙΑ









25 σχόλια:

  1. xmm!1 είχα δοκιμάσει αυτό το foundation στο σεμινάριο της seventeen! γενικά δε φοράω καλυπτικά make up γιατί δεν τα χρειάζομαι και προτιμώ να αφήνω πιο φυσικό το πρόσωπό μου! παρ' όλα αυτά, όταν βγήκα από το σεμινάριο και το είχα στο πρόσωπό μου, αισθάνθηκα παστωμένη :( καλυπτικό ειναι σούπερ! αλλά μου άφησε και γυαλάδα γαμώτη :( πιστεύω πρέπει να έφταιξε επειδή το απλώσαμε με τα χέρια και όχι με κάποιο πινέλο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι καλυπτικό και παράλληλα λίγο βραύ γιαυτό ε΄χες αυτή την αίσθηση αλλά αν το απλώεις με ένα πινέλο στρώνει καλύτερα και φεύγει η περιττή ποσότητα. Αλλά μπορεί και να μην ταίριαξε στο δέρμα σου ...καθόλου απίθανο :)

      Διαγραφή
  2. Το γεγονος οτι περιμενες ενα χρονο για να κανεις το review, για να δεις αν σου καθεται καλα να το δοκιμασεις με πολλους τροπους κ κατω απο διαφορετικες συνθηκες καιρου ειναι πολυ σωστο, μπραβο! Και εγω βλεπω τον εαυτο μου να χρησιμοποιω κατι για αρκετο καιρο και να μου αρεσει και μετα απο μηνες να δω οτι τελικα δεν μου αρεσει. Αν και τους τελυταιους μηνες θελω να φοραω πιο lightweight foundations, θα το εχω στα υποψιν μου αυτο το foundation. Οταν μου τελειωσει το Mac Pro Longwear και δω οτι θελω παλι κατι καλυπτικο θα το δοκιμασω σιγουρα, εχω προσεξει οτι η Seventeen εχει μπεζ αποχρωσεις στα foundation και μου αρεσει πιο πολυ απο τα κιτρινα των Mac. Εχω ακουσει πολυ καλα λογια και για το Time Plus της Seventeen, οποτε ειμαι αναμεσα στα 2. Ηθελα να σε ρωτησω αν το απλωνεις με πινελο ή οχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι οτι το χρησιμοποιούσα παράλληλη και με ένα άλλο φαρμακευτικό foundation γιαυτό ήθελα να περάσει λίγο ο καιρός ωστε να έχω ολοκληρωμένη γνώμη. Οι αποχρώσεις όντως είναι πολύ πιο μπεζ απο της Mac ( αν και δεν εχω δοκιμασει ποτε) και έχω δοκιμάσει και το Time plus και η αλήθεια είναι οτι είναι πιο ελαφρύ. Το εφαρμόζω τις περισσότερες φορές με πινέλο ωστε να απλώνω την κατάλληλη ποσότητα. Φιλάκια πολλα

      Διαγραφή
  3. Το δικό μου αγαπημένο είναι το superfit makeup της Clinique! Εκπληκτικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Clinique ε? είμαι σίγουρη οτι θα είναι πολύ καλό ειδικά αν κρίνω απο την τιμή ....ισως στο μέλλον να το δοκιμάσω όμως :)

      Διαγραφή
    2. All time favorite einai to superbalanced tis clinique....alla den ta dinw panta ta xrimata auta :-P

      Διαγραφή
  4. Εγώ χρησιμοποιώ μόνο τη BB της Garnier οπότε δε μπορώ να εκφέρω γνώμη! :P Πάντως αυτό πραγματικά φαίνεται τα καλύπτει όλα!! Θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εγ΄ω την χρησιμοποιώ ειδικά το πρωί αλλά το συγκεκριμένο foundation είναι πολύ καλύτερο γοα το βραδνο μακιγιαζ!
      Φιλάκια
      xxx

      Διαγραφή
  5. Δεν το έχω δοκιμάσει!!! Αλλά φαίνεται πολύ καλό!!! Αγαπημένα μου είναι το double wear της estee lauder και το natural fix της radiant!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To natural fix θα είναι σίγουρα το επόμνο που θα πάρω μόλις μου τελειώσει αυτό γιατί το ακούω συνέχεια οπότε σίγουρα θα αξίζει!
      Φιλάκια

      Διαγραφή
  6. ειναι Oil free το συγκεκριμενο?? αν ναι να του ριξω μια ματια...το τελειο foundation δεν το εχω βρει ακομα ειμαι σε αναζητηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι Βασιλική μου δεν είναι oil free οπότε ίσως και να μην σου κάνει αλλά αν μπορέσεις ζήτησε τους ένα δειγματάκι για να το δοκιμάσεις !Πάντως γράφει οτι δεν είναι λιπαρό !

      Διαγραφή
  7. Πολύ ενδιαφέρον φαινεται.. το ειχα δοκιμάσει στο σεμιναριο αλλα δεν ενθουσιαστηκα ισως επειδη ηταν χειμωνας και ήμουν πιο ξηρη.. Λεω να το δοκιμασω προς την ανοιξη..
    Σε φιλω! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισως ναι ήταν αυτό αλλά ίσως και να μην κάθεται καλά στο δικό σου δέρμα. Μην σου φαίνεται περίερgo!
      Φιλάκια

      Διαγραφή
  8. εγω δεν αλλαζω της estee double wear.....θεικο....radiant fix.....πολυ καλο και αυτο!!!!!!!!!!!!!!!μακιαααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το επόμενο σιγουρα θα είναι της radiant γιατί μου το λέτε όλες. Ευχαριστώ πάντως
      Φιλάκια

      Διαγραφή
  9. πολύ προσεγμένο review! :) και ήθελα να μάθω λεπτομέρειές για το συγκεκριμένο!
    εγώ λατρεύω το foundation του Κορρε με ρόδι! Αν θες τσέκαρε και το δικό μου blog http://alternativebeautybymaria.blogspot.gr/
    πολλά φιλιά! ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. super review! egw xrhsimopoiw to aera teint ths vichy kai eimai super ikanopoihmenh! Pantws tha edina kai sto seventeen mia eukairia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σευχαριστώωω κοριτσάκι μου ! Της Vichy ε? θα το κοιτάξω και αυτό!
      Φιλάκια πολλα!

      Διαγραφή
  11. το infallible pro matte της l'oreal πιστευω οτι και σε τιμη και σε αποδοση δε συγκρινεται. To συγκεκριμενο της seventeen μ εχει αφησει με αναμικτα συναισθηματα :ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...